Niezwykłe nagranie zejścia lawiny uderzającej w turystów w Tienszan, Kirgistan. Nagrywający przeżył
Niezwykłe nagranie zejścia lawiny uderzającej w turystów w Tienszan, Kirgistan. Nagrywający przeżył
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Normalny chłop po prostu.
Nie każdy jest cipczanem
a ja mam cipkę i czerpię z niej rozkosz!
zamiast uciekać gdzieś w bok to stoi i nagrywa xD wtf
Gdzie, kilometr w bok? W 40 sekund?
Jak wam kurwa dogodzić? Jakby zaczął spierdalac i przestał kręcić, to byście się pluli, ze kamerzysta cwel. Jak koleś ma wyjebane w zagrożenie i dba o dobry materiał na sadola, to tez źle, bo głupi, że nie ucieka. Nie rozumiem was nic a nic…
Polakowi - cebulakowi nie dogodzisz.
Jak wam kurwa dogodzić? Jakby zaczął spierdalac i przestał kręcić, to byście się pluli, ze kamerzysta cwel. Jak koleś ma wyjebane w zagrożenie i dba o dobry materiał na sadola, to tez źle, bo głupi, że nie ucieka. Nie rozumiem was nic a nic…
Mi tam pasuje, nie marudzę.
No debile - po prostu debile
Nie ma to jak nagrywać pędzącą lawinę śnieżną w prost na Ciebie i liczyć na to że się zatrzyma - geniusz w chuj
A co miał zrobić? Czy ty sobie zdajesz sprawę z tego jaką odległość pokonała ta lawina w trakcie tych kilkunastu sekund? To kilometry drogi. Kamerzysta nie miałby żadnych szans na ucieczkę, chyba że potrafi latać, albo porusza się w tempie kilkuset kilometrów na godzinę.
Bo na sadolu są głównie polaki jak im zejdzie garbaty aniol spelniajacy życzenia to wybiorą opcje zajebania pięknej żony sąsiada i porysowania samochodu
Normalnie, są te drony, co śledzą właściciela z góry. Miał takiego odpalić i biec na wprost lawiny, żeby było widać, jak go zmiecie. A na poważnie, to miał kręcić dalej, bo najciekawsze było, czy go zasypało i wylazł, zasypało i nie wylazł. Zawsze mógł też nagrać ostatnie kilka słów dla rodziny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów