Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ta strona nie przestanie mnie zadziwiać. Oto temat o podłożu politycznym, zamienił się w dyskusję o oponach
Zawsze możemy porozmawiać o felgach jeśli wolisz
Zawsze możemy porozmawiać o felgach jeśli wolisz
Ja bym wolał o kartach graficznych - właśnie sprawiłem sobie gtx-a 1080ti w wersji strix od asusa - w 4k chodzi toto 2x szybciej niż mój stary radek vapor-x w fhd a pamięci ma 11 razy wiecej - z ta róznicą ze 3800 starczyło tylko na jedną taką a nie na 4
Ja bym wolał o kartach graficznych - właśnie sprawiłem sobie gtx-a 1080ti w wersji strix od asusa - w 4k chodzi toto 2x szybciej niż mój stary radek vapor-x w fhd a pamięci ma 11 razy wiecej - z ta róznicą ze 3800 starczyło tylko na jedną taką a nie na 4
Ja kupilem dwie sztuki GTX 1080TI ale wersje referencyjną. Zjebałem sytuację bo kupiłem jeszcze i7 7700k pod sli xD ale na forach piszą, że nie ma żadnej róznicy.
@upupupup itp.
a ja kupiłem komplet za 380 zł i mam wyjebane na Wasze opony za 3800...liczy się kierowca a nie pierdoły "podwyższające bezpieczeństwo i komfort jazdy" - nauczcie się tego raz na zawsze
Dobrze, dooooooobrze, selekcja naturalna działa
Ja mam tylko 1070 z i7-6900k ale wystarcza mi bo mam monitor fullhd tylko. Kupiłem okazyjnie za 1300 tego gtx'a bo znajomy wymieniał właśnie na 1080ti.
za 380zł z felgami za 140zł kupowałem do roweru
ogólnie nie ufam za bardzo tym bieżnikowanym, nigdy nie wiadomo ile zniosła guma na bokach i w jakich warunkach lepiej dołożyć tą stówke i miec nowe
Widział ktoś ten film?
Jakie aspekty się podobały?
Jakie się nie podobały?
W jakich filmach zrobiono to dobrze?
Jakie rozwiązania sami proponujecie?
Velture
kiedyś pisałeś że masz 400 kucy pod maską
ciekaw jestem, czym jeździsz
c215 cl63 amg.
Jakie to już się robi nudne powoli.
Mohery z jednej strony a kodrziarze z drugiej. Średnia wieku obu grup ~75 lat.
Ponieważ mam już dość tej jebanej polityki to powiem wam, że dzisiaj kupiłem sobie nowe opony toyo za 3800 komplet i lepiej się kleją do drogi na mokrym niż stare bridgestone na suchym.
Ja to chciałbym w tym miejscu polecić Nokiany całoroczne. Koszt niecały 1000zł a w zimę nieważne czy śnieg, odwilż czy lód trzymałem się jak przyklejony. Jedynie przy mrozach -15C opony robiły się ciut twarde.
Ja kupilem dwie sztuki GTX 1080TI ale wersje referencyjną. Zjebałem sytuację bo kupiłem jeszcze i7 7700k pod sli xD ale na forach piszą, że nie ma żadnej róznicy.
4 rdzenie w sli to sie będą pocić ponad miarę wiec faktycznie może być mało papu żeby skarmć te dwa swiniaki - a róznica sli do singla w 4k to w zależności od tytułu nawet 60-70% tyle ze dochodzą jazdy z profilami i czasem słabą skalowalnoscią sli wiec sobie temat darowałem - zresztą tv po hdmi wiecej niz 60 Mhz nie przyjmie...
Ja mam tylko 1070 z i7-6900k ale wystarcza mi bo mam monitor fullhd tylko. Kupiłem okazyjnie za 1300 tego gtx'a bo znajomy wymieniał właśnie na 1080ti.
No to chyba sie średnio ucieszyłeś z premiery ryśka Swoją drogą to musisz mało grać a sporo 'kompilowac' żeby takiego potworka zatrudniać do pary z 1070ką tym bardziej że jak piszesz zamiast czegoś o wiekszym ekranie używasz monitora... z (eks)zawodowej ciekawości zapytałbym co tak absorbuje te 16 wątków - ale pewnie i tak mi nie napiszesz - wiec sobie daruję
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów