Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pytanie dla kogoś obeznanego: gościu się dodatkowo pociął? Czy to co jest na ziemi już z niego wypłynęło w czasie rozkładu?
Jeśli tak jebało to wypłynęło i nie koniecznie przez dupe. Podczas rozkładu bakterie konsumują komórki m.in. mięśniowe przerabiając je na gazy i płyny no i w pewnym momencie puszcza w najsłabszym miejscu i zaczynają się przecieki. Dodatkowo larwy owadów przyspieszają to zjawisko.
Jest pewna różnica między ludźmi a zwierzętami, kiedy ludzie widzą zwłoki martwego człowieka przeżegnają się,zamilkną, przemilczą, przemyślą itp itd, Tymczasem zwierzęta wyciągają telefony i robią zdjęcia, małpy jebane, bo jest heca. To jest właśnie powód że musi być wielka wojna, która wybije te wszystkie zwierzęta, bez uczuć, bez empatii dla drugiego człowieka!
Stary, aż bym się z tobą napił piwka
A ja założyłam że to żaluzja do butów wystawionych do wietrzenia.Co tak jebie?
Wietnam.
Dziś pytanie- dziś odpowiedź.
W Warszawie takie duże mieszkania stoją po półtora miliona
Trzeba być frajerem i totalnym przegrywem aby z własnej inicjatywy mieszkac w wawie. I w dodatku płacić bańkę za dwupokojowe mieszkanie hehe
Pytanie dla kogoś obeznanego: gościu się dodatkowo pociął? Czy to co jest na ziemi już z niego wypłynęło w czasie rozkładu?
Gdzieś czytałem, że po powieszeniu wszystko z ciebie wypływa, jak z rynsztoku.
Trzeba być frajerem i totalnym przegrywem aby z własnej inicjatywy mieszkac w wawie. I w dodatku płacić bańkę za dwupokojowe mieszkanie hehe
pochwal sie gdzie i w czym ty mieszkasz
Jest pewna różnica między ludźmi a zwierzętami, kiedy ludzie widzą zwłoki martwego człowieka przeżegnają się,zamilkną, przemilczą, przemyślą itp itd, Tymczasem zwierzęta wyciągają telefony i robią zdjęcia, małpy jebane, bo jest heca. To jest właśnie powód że musi być wielka wojna, która wybije te wszystkie zwierzęta, bez uczuć, bez empatii dla drugiego człowieka!
Co w takim razie robisz na Sadolu? Idź na mszę za zmarłe duszyczki czy coś, zamiast jęczeć tutaj na dobry materiał
nagrali żebyś to mógł zobaczyć, zobaczyłeś to się przeżegnaj i wypierdalaj
a żółtek to gdzie od razu sie na sznurówce wieszać, wystarczyłoby żeby na uberze troche pojeździł i przebierałby w grubych p0lkach
Znając sadistica to w środku pewniak sa jakieś pedały albo murzyny
Azjata to też murzyn
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów