Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jest pewna różnica między ludźmi a zwierzętami, kiedy ludzie widzą zwłoki martwego człowieka przeżegnają się,zamilkną, przemilczą, przemyślą itp itd, Tymczasem zwierzęta wyciągają telefony i robią zdjęcia, małpy jebane, bo jest heca. To jest właśnie powód że musi być wielka wojna, która wybije te wszystkie zwierzęta, bez uczuć, bez empatii dla drugiego człowieka!
Pierdolisz Panie jak potłuczony, browara wypij. Nagrywał materiał na Sadola.
Jest pewna różnica między ludźmi a zwierzętami, kiedy ludzie widzą zwłoki martwego człowieka przeżegnają się,zamilkną, przemilczą, przemyślą itp itd, Tymczasem zwierzęta wyciągają telefony i robią zdjęcia, małpy jebane, bo jest heca. To jest właśnie powód że musi być wielka wojna, która wybije te wszystkie zwierzęta, bez uczuć, bez empatii dla drugiego człowieka!
Dlatego wchodzisz na stronę internetową, na której co trzeci post to czyjeś zwłoki?
no i chuj... Pomyśl sobie ile materiału nie zobaczyłeś na tym portalu, bo ktoś myśli jak Ty...
W Warszawie takie duże mieszkania stoją po półtora miliona
Kurwa żałuję ,że nie moge ci dac czteropaka hahahaha xDD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów