A nic, nic ....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
co to kurwa było?
Operator kamery mistrz. Nie dość, że kurwa w pionie to jeszcze najlepszą akcję spierdolił.
chyba boa
Piwo dla żółwika!
kto wpuścil krokodyla to takiej kałuży? po co? znowu kurwa wiecej pytan niz odpowiedzi.
jbone napisał/a:
kto wpuścil krokodyla to takiej kałuży? po co? znowu kurwa wiecej pytan niz odpowiedzi.
To chyba nie był krokodyl, a woda była tylko sposobem maskowania.
Takim oto sposobem powstały efekty dźwiękowe do Tie Fighter'a ze Star Wars
Doigrał się.
Cytat:
Monochromatyczny pies w wodopoju, klujący się w usta krokodyla
Pies monerman zbliżający się do wodopoju, niespodziewany "potwór" ukrywa się pod zasadzką.
Tragiczne wideo pokazuje, że pies został zabity w zasadzce krokodyli.
Film zaczyna się od psa eksplodującego w pobliżu błotnistej dziury. Początkowo po prostu skradał się do krawędzi, ale kiedy woda była płaska, pies poszedł głębiej.
Nagle z wody wynurza się gigantyczny ząb i gryzie psa.
Kamera nagle spadła na ziemię. Być może kamerzysta również był zszokowany atakiem, zgodnie z Daily Star.
Źródło
Po wrzuceniu w google tłumacz naszła mnie pewna myśl. Może Fantastico nie pisze takich bzdet sam tylko robi kopiuj-wklej z translatora, gdy wrzuca filmy z Chin?
to jakaś anakonda a nie krokodyl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów