📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Teraz se kupi bieżnię, albo wózek inwalidzki. Może nie będzie się nim pchała na drogi bez chodnika, kto wie..
janusz_biznesu napisał/a:
Teraz se kupi bieżnię, albo wózek inwalidzki. Może nie będzie się nim pchała na drogi bez chodnika, kto wie..
to pewnie USA... tam drogi z chodnikiem to coś specjalnego, tylko w centrum miast
Miejsce akcji to Argentyna. Za kółkiem siedziała kobieta a ofiara po tygodniu wróciła do normalnego życia.
niech pierwszy rzuci kamień ten który nie zapatrzył się kiedyś na biegaczkę
romek134 napisał/a:
Miejsce akcji to Argentyna. Za kółkiem siedziała kobieta a ofiara po tygodniu wróciła do normalnego życia.
Największa ofiara to siedziała za kierownicą...
Miało być tuptasz czy truchtasz?
Głupia pizda jak zwykle, ewidentnie wbiegła pod rozpędzone auto.
[ Dodano: 2024-11-11, 23:39 ]
Chuj w to, głupia pinda wyraźnie przebiegała PRZEZ drogę, a nie nią szła cały cas czy coś. albo szła drugą stroną i postanowiła przebiec na drugą. Tak czy siak wbiegła pod samochód, a nie sobie biegłą prosto i ktoś ją rozjechał. Nie wspominając już, że w murryce, drogi bez chodnika to norma, więc nie bardzo jest wybór.
[ Dodano: 2024-11-11, 23:39 ]
janusz_biznesu napisał/a:
Chuj w to, głupia pinda wyraźnie przebiegała PRZEZ drogę, a nie nią szła cały cas czy coś. albo szła drugą stroną i postanowiła przebiec na drugą. Tak czy siak wbiegła pod samochód, a nie sobie biegłą prosto i ktoś ją rozjechał. Nie wspominając już, że w murryce, drogi bez chodnika to norma, więc nie bardzo jest wybór.
Wydaje mi sie ze powinno pisac sie trucht a nie trupt, ale jestem tylko wysuszona wylinka czlowieka po transormacji z rudego murzyna hinczyka urodzonego w wenezueli, po czym w mlodym wieku przetransportowano go do apallachow gdzie mieszkal w jaskinii 3 metry pod ziemia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów