żebyś uważała na siebie,tępa dzido.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trochę sobie wzajemnie nakwakały i jedna petardę wyłapała
Barwa głosu jakoś dziwnie zalatuje czarną samicą xD
Kurczę... nie wierzę, że to mówię, ale szkoda pani asfaltowej. Zatrzymali się, bo zobaczyli kaczkę na drodze i najwyraźniej chcieli się upewnić, ze będzie bezpieczna. [*] dla muszynki.
smc
2025-03-13, 7:08
"Lecz zemdlał obiad podając bo z kaczki zrobił się zająć
W dodatku cały w buraczkach
Taka to była dziwaczka"
Mors_Nigra napisał/a:
Zatrzymali się, bo zobaczyli kaczkę na drodze i najwyraźniej chcieli się upewnić, ze będzie bezpieczna. [*] dla muszynki.
Myślałem że to węże na poboczu i któryś ją dziabnie, jednak dziabnął ją samochód. A kamizelka odblaskową pewnie w sklepie a nie plecach. Tego uczą już w podstawówce, chcesz komuś pomóc, pierw zadbaj o własne bezpieczeństwo. Nawet empatia może zabić :S
Czarna małpa chciała złapać i wp🤬lic kaczkę ale na szczęście selekcja naturalna zadziałała
tak sie konczy durny bambinizm
Jakie były jej ostatnie słowa na tym świecie? Kwa kwa kwa kwa
Mors_Nigra napisał/a:
Kurczę... nie wierzę, że to mówię, ale szkoda pani asfaltowej. Zatrzymali się, bo zobaczyli kaczkę na drodze i najwyraźniej chcieli się upewnić, ze będzie bezpieczna. [*] dla muszynki.
Kurcz, wierzę, że to mówię : nie szkoda mi jej ani trochę, wręcz mam satysfakcję
Głupie zwierzę odwróciło uwagę tego biednego stworzonka, mam nadzieję że z gęsią wszystko dobrze.
Seligos napisał/a:
Barwa głosu jakoś dziwnie zalatuje czarną samicą xD
To nie są samice to są ropuchy.