📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Budzą necromante ze snu by uratował indie bo on ma władze nad śmiercią i potrafi wskrzeszać zmarłych a nasi klerycy potrafią tylko wodą święconą pokropić zaj🤬 500 sztuk cebuli za usługe która i tak c🤬ja daje....
Jutro w światowych wiadomościach będzie o tym że jezus zmartwychwstał
@alexiejowic
Kurna ziomek dzięki, dawno już zapomniałem o tym hiciorze, i cyk do playlisty
Kurna ziomek dzięki, dawno już zapomniałem o tym hiciorze, i cyk do playlisty

i to jest skuteczna kwarantanna. Byle gościu miał powietrze jedzenie i pice bo raczej do sklepu nie pójdzie, Lipa też z kiblem w takich warunkach xd
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie