📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś się solidnej grochówki nawpierdalał.
ryaneczek napisał/a:
Co to kurwa było?
CNG, w 2 minucie widać to żółte rozerwane to butla albo to co po niej zostało.
Janusz_k napisał/a:
CNG, w 2 minucie widać to żółte rozerwane to butla albo to co po niej zostało.
Wyglądało jak 3 kg butla do grilla gazowego
To hybryda na paliwo wlewane do silnika, gaz economy grill, a te strzępy to z teslowskich baterii, czegoś było za dużo a tak chcieli stamtąd do Międzyzdrojów pojechać.
Ale te elektryki niebezpieczne, tak łatwo się palą... A nie czekaj to cudowne LPG, niemożliwe.. Władek montował i mówił ze to bezpieczne
nieraz ktos z nas dostal w jaja ale nigdy nie tak zeby go odrzucilo na 2 metry to pomysl jak jest taki wybuch co cie odrzuca na 2 metry i sila wybuchu to jak plaskacz na cale twoje cialo od stup do glow . przy takim wybuchu musi niezle jaja zgniatac nigdy sie nad tym nie zastanawialem bo na filmach jak jest wybuch to ludzie odskakuja na 10 metrow i wstaja w w realu na 2 metry odrzuci i typ lezy, bo pewnie jaja go bola
dlatego u mnie żona otwiera bagażnik
brylant1412 napisał/a:
dlatego u mnie żona otwiera bagażnik
Żona do mnie mówi że dżentelmen jestem bo przepuszczam ja zawsze przodem. A ja mowie że przepuszczam ja przodem to kwestia bezpieczeństwa bo w razie niespodziewanego ataku psychopaty ona przyjmie pierwszy cios . Ze 3 dni nie odezwała się słowem szkoda że tylko 3
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów