📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T3RMINATOR napisał/a:
Jest przecie Lewica
Lewica nie jest gorsza od PiS. Lewica jest po prostu przeraźliwie głupia. Z żukowską na czele....
Jebać prawicowe kurwy !!!!! Nigdy wiecej pisowskiego gówna i konfy ! Pierdolona zaraza
dżonyłojlker napisał/a:
Ty kurwa sam jesteś faks
Nie drażnij komucha bo przez żółć na oczach może bić na oślep
Już kilku się tu odpaliło na dźwięk słowa Pis
Zdziwiony jeszcze jest kurwa , a co oni wyczyniali .Ludzki cynizm nie zna granic...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Lewica nie jest gorsza od PiS. Lewica jest po prostu przeraźliwie głupia. Z żukowską na czele....
Lewica jest jak Konfa, ten sam poziom umysłowy tylko odchyleni w przeciwną stronę. Takie same klapki na oczach i ideologiczne zaślepienie.
Za to PiS to partia dla roszczeniowych debili bez wyobraźni.
Jebać pis!! kurła!!
Ziobro to największy szmaciarz w polskiej polityce 21 wieku. Ten gnój zrobiłby największą karierę w czasach Czeka, a Berii robiłby loda za darmo,tym bardziej że ponoć to lubi. Niech tego chujka odizolują od społeczeństwa raz na zawsze
Brocha napisał/a:
Jebać prawicowe kurwy !!!!! Nigdy wiecej pisowskiego gówna i konfy ! Pierdolona zaraza
Chyba brocha cię swędzi
A PO jest dla tych co nie wyrośli jeszcze z bajek.
A poza tym wszyscy są tam po jednych pieniądzach byle dorwać się do koryta.
A poza tym wszyscy są tam po jednych pieniądzach byle dorwać się do koryta.
Bardzo dobrze! Wytepic pisowska zaraze!
darek1234 napisał/a:
Ziobro to największy szmaciarz w polskiej polityce 21 wieku. Ten gnój zrobiłby największą karierę w czasach Czeka, a Berii robiłby loda za darmo,tym bardziej że ponoć to lubi. Niech tego chujka odizolują od społeczeństwa raz na zawsze
Nie pasjonuję się polityką a tym bardziej ziobrem, ale tych co pchają się do żłobu, uważam za największe kurwy. Niemniej nie wydaje mi się aby ktokolwiek pobił zdrajcę Tuska i bandytę Millera. Jeden dzierżył władzę 10 lat temu a drugi w latach 90-tych i na początku XXl wieku. Razem ukradli fortunę i wszystko zgodnie z prawem
Powinien się cieszyć, że przed świętami mu szyby wybili, bo myć przynajmniej nie musiał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów