Biedroń postanowił się pochwalić swoim mieszkaniem z partnerem. Na honorowym miejscu na lodówce morderca 70 mln Chińczyków i rzeźnik mordujący pedałów w obozach które dla nich zbudował...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Masz piwo za opis. Widać pedały myślą chujami, to by tłumaczyło co tu się odjebało
No i jest prawidłowy element znaków drogowych...
Gdyby gwarantował że zamknie wszystkie kopalnie na Śląsku i dał pracę górnikom w np.Australii czy czuj tam wie gdzie oby jak najdalej od Polski to bym głosował na Biedronia
ciekawe jaki ma nik Biedroń na sadolu
Na tej lodówce niezłe trio wisi. Jan Paweł II, Che Guevara, Mao Zedong. Mix spierdolenia umysłowego totalnie.
Wiadomo ze od tego grzebania w Fabryce Wedla to im się we łbach poprzewracało.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Byku35 napisał/a:
Jak to jaki, "Byku35"
nowynick napisał/a:
Biedroń postanowił się pochwalić swoim mieszkaniem z partnerem. Na honorowym miejscu na lodówce morderca 70 mln Chińczyków i rzeźnik mordujący pedałów w obozach które dla nich zbudował...
marynarz83 napisał/a:
Na tej lodówce niezłe trio wisi. Jan Paweł II, Che Guevara, Mao Zedong. Mix spierdolenia umysłowego totalnie.
Bo Che Guevara taki modny na koszulkach, podobnie z resztą jak Mao. Wielki kurwa skok naprzód w którym miliony chińczyków zdechło z głodu. A papaj? Przecież to wielki polak, papież ludzi młodych. To nic, co odpierdolił w czasie swojego pontyfikatu. Tępe, bezrefleksyjne, spedalone cioty. Tak, jakby żyd powiesił sobie swastykę, albo portret Adiego w domu. A lodówka jak u kogoś, kto ma male dziecko w domu. Magnesiki, jeszcze obrazeczków przez 5 latka namalowanych brakuje. Ja mam lodówkę ze stali niemagnetycznej. Z boków lodówki mam stal magnetyczną, i wisi tam JEDEN magnes pod którym jest kartka z zapisaną datą wizyty u lekarza.
Boję się, kurwa, zapytać... do którego specjalisty...
głest napisał/a:
Boję się, kurwa, zapytać... do którego specjalisty...
Gastrologa, pacanie jeden.
Czyli jednak mam z Panem Robertem wspólne poglądy. Kto by pomyślał.
Ernesto "Che" Guevara
Czyli jednak mam z Panem Robertem wspólne poglądy. Kto by pomyślał.
radek225 napisał/a:
Gastrologa, pacanie jeden.
Proktologa baranie.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów