📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
O kurwa, mam kolejną fobię, czyli wrastający włos owijajqcy się wokół tętnicy.
Dopytam się bo widać ze coś wiesz tym temacie; kiedy coś takiego się zdarza? jak włos nie znajdzie sobie "ujścia" i rośnie pod naskórkiem?
Zapalenie mieszka włosowego, wczesny etap bez nagromadzonego ropiejka.
Edycja swoja fantastyczna.
Mam nadzieję, że pomogłam.
Dopytam się bo widać ze coś wiesz tym temacie; kiedy coś takiego się zdarza? jak włos nie znajdzie sobie "ujścia" i rośnie pod naskórkiem?
Zapalenie mieszka włosowego, wczesny etap bez nagromadzonego ropiejka.
Edycja swoja fantastyczna.
używałem jebanych maszynek z czterema ostrzami (te co goli się nimi lewandowski i rocco sifffredi) ale miałem to samo-wrosty i pryszcze stany zapalne.teraz mam tą limonkową innej firmy(halman szmaciarzu nie robię reklamy)-i kurwa powiem wam jest zajebista!- goli przy skórze ale nie podcina.żadnych problemów.
Tak to jest jak znajdujesz włosy w żarciu w restauracji i nic sobie z tego nie robisz.
Beny napisał/a:
Wrastający włos, sebum, obumarły naskórek.
Mi też możesz pomóc.
To jest ten legendarny "kłaczek", co to w gardle "staje" i się po nim charczy i kaszle.
on ma przynajmniej włosy wewnętrzne..
Zulu-Gula napisał/a:
Niektóre włosy obcięte, wygolone, bądź wydepilowane do samej skóry, tak że pozostaje sama cebulka, odrastając mogą być na tyle słabe, iż nie mogą przebić się prawidłowo przez skórę i wrastają pod nią. To z kolei często skutkuje stanami zapalnymi i powstaniem zmian ropnych.
a potem jesteś na tyle kurwa ślepy by to wyhodować na własnym ryju nie no super !
Beny napisał/a:
Wrastający włos, sebum, obumarły naskórek.
To jest ten jeden włos który trzyma resztę. Jak go wyrwiesz to olysiejesz xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów