18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
freaky 2023-05-02, 13:29 2
O kurwa, mam kolejną fobię, czyli wrastający włos owijajqcy się wokół tętnicy.
Zgłoś
a................a 2023-05-02, 15:49
Wrastający włos, sebum, obumarły naskórek.

Mam nadzieję, że pomogłam.

Dopytam się bo widać ze coś wiesz tym temacie; kiedy coś takiego się zdarza? jak włos nie znajdzie sobie "ujścia" i rośnie pod naskórkiem?

Zapalenie mieszka włosowego, wczesny etap bez nagromadzonego ropiejka.

Edycja swoja fantastyczna.
Zgłoś
woytasw 2023-05-02, 16:43
Toż to łoniak...
Zgłoś
lary53 2023-05-02, 17:16
qrośniety włos ot co
Zgłoś
wunhei 2023-05-02, 17:23
używałem jebanych maszynek z czterema ostrzami (te co goli się nimi lewandowski i rocco sifffredi) ale miałem to samo-wrosty i pryszcze stany zapalne.teraz mam tą limonkową innej firmy(halman szmaciarzu nie robię reklamy)-i kurwa powiem wam jest zajebista!- goli przy skórze ale nie podcina.żadnych problemów.
Zgłoś
PabloSkills 2023-05-02, 18:11
Tak to jest jak znajdujesz włosy w żarciu w restauracji i nic sobie z tego nie robisz.
Zgłoś
DużyKutas 2023-05-02, 19:21
Beny napisał/a:

Mi też możesz pomóc.

Zgłoś
Yolanda 2023-05-02, 21:50
To jest ten legendarny "kłaczek", co to w gardle "staje" i się po nim charczy i kaszle.
Zgłoś
lysymisio6969 2023-05-02, 21:56
on ma przynajmniej włosy wewnętrzne..
Zgłoś
NosaczPL 2023-05-03, 2:10
Zulu-Gula napisał/a:

Niektóre włosy obcięte, wygolone, bądź wydepilowane do samej skóry, tak że pozostaje sama cebulka, odrastając mogą być na tyle słabe, iż nie mogą przebić się prawidłowo przez skórę i wrastają pod nią. To z kolei często skutkuje stanami zapalnymi i powstaniem zmian ropnych.

a potem jesteś na tyle kurwa ślepy by to wyhodować na własnym ryju nie no super !
Zgłoś
mrmotaba 2023-05-05, 0:25
Gniazdo na wtyczkę do matrixa mu zarosło xD
Zgłoś
Kokosinium 2023-05-07, 12:45
Beny napisał/a:

To jest ten jeden włos który trzyma resztę. Jak go wyrwiesz to olysiejesz xD
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów