📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Rozumiem, ze dopiero dorastasz i pojawiają się pierwsze włosy wokół penisa..
Dvpper22 napisał/a:
wyrywasz sobie włosy znad chuja? a maszynce do golenia słyszałeś?
Halman napisał/a:
Co to hurwa jest do chuja pana..?
Wrastający włos, sebum, obumarły naskórek.
Mam nadzieję, że pomogłam.
Beny napisał/a:
Wrastający włos, sebum, obumarły naskórek.
Mam nadzieję, że pomogłam.
dopytam się bo widać ze coś wiesz tym temacie; kiedy coś takiego się zdarza? jak włos nie znajdzie sobie "ujścia" i rośnie pod naskórkiem?
Dla tych co umieją tylko ćpać, chlać i walić konia.... To Jest Ciołki "torbiel włosowata"
Halman napisał/a:
Co to hurwa jest do chuja wafla..?
Niektóre włosy obcięte, wygolone, bądź wydepilowane do samej skóry, tak że pozostaje sama cebulka, odrastając mogą być na tyle słabe, iż nie mogą przebić się prawidłowo przez skórę i wrastają pod nią. To z kolei często skutkuje stanami zapalnymi i powstaniem zmian ropnych.
Halman napisał/a:
dopytam się bo widać ze coś wiesz w coś tym temacie; kiedy coś takiego się zdarza? jak włos nie znajdzie sobie "ujścia" i rośnie pod naskórkiem?
Dokładnie tak. Zgolony włos nie może się przebić i rośnie pod skórą. Zazwyczaj jest tak, że włos w procesie wzrostu w końcu się przebija, ale czasem nie daje rady i dzieje się tak jak na filmie.
Dlatego nie gole się na "zero". Szczegolnie jak robisz to " pod włos" jest szansa na taki wrastajacy włos. Najgorszy przypadek jaki widzialem na yt wyglądał jak koci kłak a włos z tego miał grubo ponad 20 cm długości.
Dvpper22 napisał/a:
Zawiesiłeś się...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów