czarna fortunaKurwa, takie zaręczyny wymyślić?, to tylko świadczy w jakiej chorej rzeczywistości oni żyją
Tzn strach i ulga to jeden z najsilniejszych bodźców dla mózgu(...)
Stary jestem już i kiedyś było coś takiego jak karta rowerowa. Nie wiem w sumie czy coś takiego jeszcze istnieje (i nie chcę mi się sprawdzać). Pisało się jakiś test w szkole i potem czekało na list. Wracam raz do domu ze szkoły a ojciec do mnie z pytaniem "Gdzie ja kradłem samochody z (tutaj imiona moich kolegów ze szkoły)?". Pierwsze co to totalne obsranie. To byli moi koledzy, których byłoby stać na coś takiego. Często gdzieś razem łaziliśmy i gdyby w coś mnie wrobili takiego to bym się nie zdziwił. Pytam o co mu chodzi. Pokazuje mi list z Urzędu Dzielnicy, z jakiegoś działu komunikacji czy coś. Tak wiem, że to nie urząd dzielnicy by mi coś takiego wysyłał, ale już byłem obsrany i łykałem wszystko. Po chwili jak się okazało, że to pismo, w którym mnie informują, że mam moją kartę rowerową do odebrania ... warto doświadczyć tego uczucia.