Gość zabił tego pająka sprayem przeciwko robakom i nagle z ciała pajączka wyszło to coś Ktoś wie co to kurwa jest?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To jest nicień
"W większości są to organizmy niewielkie,
osiągające długość od 0,3 mm do mniej niż 10 cm,
niektóre osiągają około 1,2 m,
a jeden z gatunków osiąga 8 m długości ciała"
"W większości są to organizmy niewielkie,
osiągające długość od 0,3 mm do mniej niż 10 cm,
niektóre osiągają około 1,2 m,
a jeden z gatunków osiąga 8 m długości ciała"
A widzieliście takie podobne, pływające swobodnie w oku żyjącej, dość dużej żaby?
jaaa pierdole! wystraszylem sie kabla od ladowarki jak polozylem reke na nim, ogladajac to xD
Najzwyklejszy nicień. Powszechne u pająków.
Co ciekawe te nicienie są dosyć mocno wyspecjalizowane i występują tylko u konkretnych rodzin, a czasem nawet gatunków pająków. Powód prosty - pająk jak je rozpuszcza wnętrzności ofiary, razem ze wszystkim co tam jest, również z większością pasożytów (bo w naturze nie ma stworów, które są wolne od pasożytów) tylko jaja tych nicieni wytrzymują. Pajak je wsysa i zaraża się czymś takim.
Kiedyś z mojego ptasznika wyszło podobne paskudztwo.
Co ciekawe te nicienie są dosyć mocno wyspecjalizowane i występują tylko u konkretnych rodzin, a czasem nawet gatunków pająków. Powód prosty - pająk jak je rozpuszcza wnętrzności ofiary, razem ze wszystkim co tam jest, również z większością pasożytów (bo w naturze nie ma stworów, które są wolne od pasożytów) tylko jaja tych nicieni wytrzymują. Pajak je wsysa i zaraża się czymś takim.
Kiedyś z mojego ptasznika wyszło podobne paskudztwo.
o kurde jak se pomyślałem że ten pająk musiał żyć z czymś takim w środku to aż mi się go szkoda zrobiło
to jest mały bąż woa
Obrzydziło mnie to bardziej niż flaki na hardzie. Obleśne. I pomyśleć, że ludzie też miewają takie nicienie, ale większe... Aż się rzygać chce. Nie cierpię pająków, a raczej się ich zajebiście brzydzę, ale wolałabym zobaczyć paskudztwo z 8 nogami niż to długie gówno. Mam nadzieję, że sprej zabił to ohydztwo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów