Gość zabił tego pająka sprayem przeciwko robakom i nagle z ciała pajączka wyszło to coś Ktoś wie co to kurwa jest?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jak by to ujeli w hamerykańskim filmie w scenie grozy zbliżenie na głównego aktora i:
They came!!!
They came!!!
to je amelunum
to jest pasożyt atakujący duże pająki - jak ktoś chce pogłębić wiedzę na temat to daję link
whatsthatbug.com/2007/12/15/mermithid-worm-parasitizes-spider/
whatsthatbug.com/2007/12/15/mermithid-worm-parasitizes-spider/
całkiem ohydne to
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Pełzający potwór spaghetii !!
jebać lewackie ścierwo !!!Co ja oglądam ?
pająki robią z tego nić - przecież z niczego nie utka pajęczyny xDDDD
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów