żeby ze smutkiem popatrzeć na prawdziwe absurdy dnia codziennego.
http://zglosnienawisc.otwarta.org/
Dziś widzę kolejne 5 zgłoszeń z sadola.
Cytując klasyka:
"Tylu dobrych chłopaków zmarnowało się przez wolność słowa."
"Jak wyjść z kryzysu - SRU"Good_Side_Is cosi tam. Ja się tam nie znam, ale jak ktoś się wpierdala do mojego domu, to nie przepadam za tym. Co do afrohamerykanów; proszę sprawdzić jaki %(procent) tej populacji w stosunku do innych ras siedzi za ciężkie przestępstwa. Zainteresuj się, i sprawdź kto w ogromnej większości gwałci i grabi w krajach skandynawskich szeroko otwartych na kolorowych.
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz______________
Zawsze może być gorzej______________
nie chce mi się nic wymyślaćFaktycznie, naprawde nierozumiem jak niektorzy moga pisac takie obrzydliwe hasla wobec osob o innym kolorze skory, nie jednokrotnie przykrosc mi sprawily okreslenia typu: murzyn to malpa o kolorze gowna, co za kurwa zwierzyniec (o podnieconych afroamerykanach na ulicy), muzulmanie to wsciekle pasozyty, ze ruchaja kozy (ich sprawa co robia w lozku, na pastwisku), szmatowglowi, terrorysci, nie wspominajac o izraelitach, mysle ze samo okreslenie zyd powinno byc karane, mogl bym napisac wiecej przykladow ale nie dobrze mi sie robi od zla ziejacego z tego typu komentarzy.
Na szczescie sa zacne portale ktore trzymaja ciemnogrodczan w ryzach. Good_Side_Is_An_Left, juz widze te zniesmaczone twarze wszystkich @cebulakow@, niejeden napisalby - ta lewacka spierdolina, pierdolony konfident, wchlaniacz czarnuszych ogorow, na sama mysl mnie skreca, tyle nienawisci...
Mówiąc prościej, jeżeli nie podobają Ci się treści to nikt Cię tu nie zaprasza.
Co do afrohamerykanów; proszę sprawdzić jaki %(procent) tej populacji w stosunku do innych ras siedzi za ciężkie przestępstwa. Zainteresuj się, i sprawdź kto w ogromnej większości gwałci i grabi w krajach skandynawskich szeroko otwartych na kolorowych.
Powodem minimalnie zwiększonego odsetka przestępczości wśród imigrantów jest niski poziom szeroko pojętej tolerancji w krajach do których przyjeżdżają.
Determinantem przestępczości nie jest kolor skóry a sam fakt bycia imigrantem, bo przebywanie wśród ludzi o innej kulturze, którzy mają niekiedy poglądy prawicowe (czyt. rasistowskie) może wywoływać czasami irytacje a nawet agresje wśród przyjezdnych, dlatego istotne jest wprowadzanie odpowiednich ustaw mających na celu tępienie fanatycznych, bezmyślnych prawackich poglądów w społeczeństwie.
Rządy krajów europejskich powinny się wzorować na Szwecji i stwarzać dogodne warunki imigrantom (tj. miejsca pracy lub zasiłki, talony na żywność oraz dla mężczyzn talony na usługi seksualne).
Talony na usługi seksualne dla mężczyzn funkcjonują w Holandii - dzięki takim talonom wyeliminuje się całkowicie gwałty na rdzennych mieszkańcach.
Chciałem zaprotestować przeciwko tchórzliwemu nastawieniu do powstania w Warszawie brytyjskiej prasy[...]. Generalnie zostało stworzone wrażenie, że Polacy zasługują na klęskę, nawet jeżeli robią dokładnie to, do czego nawołują ich alianckie rozgłośnie w ostatnich latach [...]. To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo. Nawet nie myślcie, że przez lata będziecie służalczo lizać buty sowieckiego reżimu i nagle znowu powrócicie do duchowej godności. Raz się skurwisz — kurwą zostaniesz
— George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz