Czekam na opinię ekspertów sadistica.... wg. źródła panowie to kupujący i sprzedający ale... no właśnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Automat, złapał za servo i poszło, ku naszej uciesze. Sterownik skrzyni odczytał to jako naciśnięcie hamulca. Jestem ekspertem.
Automat - pozycja "D". Wcisnął hamulec i wyszedł.
A może ma automat z funkcją, że jak w trybie D wyhamuje do końca (np. do świateł) to nie musi go trzymać tylko samochód stoi i ruszy dopiero po dotknięciu gazu. A pod maską ktoś ruszył za linkę od gazu lub za przepustnicę. Samochód odczytał to jako ruszenie i ruszył.
@fugens - Linka gazu we swpolczesnym aucie ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów