Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chuj wie... To i tak niedługo jebnie
Założyłem aluminiową czapeczkę i wyszła mi taka rozkmina, że na naszych oczach pełnia się proroctwo Kadaffiego, z 2006. roku. Od jego wypowiedzi o muslimach w krajach zachodniej Europy zdążyli nam w Polsce wcisnąć ustawę 1066 (testowaną w covidzie przy okazji protestów). Teraz ptaszki ćwierkają, że chcą wysłać 250 naszych trepów do Paryża, żeby bić Francuzów i czarnych Francuzów. Gdyby nie wrzesień 39-go, to pewnie bardziej bym się przejął, ale obawiam się, że ten proces to gotowanie żaby, bo i u nas nadmiar niechcianych gości też się przelewa. Inne ptaszki ćwierkają, że jankesi i ogólnie anglosasi też są u nas z tej samej przyczyny.
Chuj wie... To i tak niedługo jebnie
A co wtedy z sadolem? Zamknął?
😉
Niekoniecznie. Tego nie wiem. A nawet jeśli, to i tak miałbyś realia z sadola, tyle że za oknemA co wtedy z sadolem? Zamknął?
😉
Tak k... w temacie prawa w tym zjebanym kraju. Ty musisz pokazać ID chcąc kupić nóż czy nożyczki. Oni nie, bo te kosy to część ich kultury albo religi
Te kosy to mi na imitację wyglądają, a nie prawdziwe noże. Czyli prawo w tym wypadku działa...
Te kosy to mi na imitację wyglądają, a nie prawdziwe noże. Czyli prawo w tym wypadku działa...
Spróbuj wyjść nawet z imitacją takiej wielkości ostrza na ulicę, 5min i cie ktoś podjebie a za chwile pały się będą kuły w kajdanki
*nie dotyczy ciapatych odprawiających rytualne tańce na ulicy w celu demonstracji co robi się z innowiercami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów