Brawa dla kierowcy.
Ten filmik powinien być pokazywany każdemu debilowi, który zapierdala środkiem obok swojego kolegi debila bo ,,chcą porozmawiać" - jak chcecie sobie kurwa poplotkować to wypierdalać z drogi. Na drodze każdy powinien być skupiony i skoncentrowany, uważny i czujny.
Musimy być też jednak sprawiedliwi - kierowca samochodu powinien stracić uprawnienia dożywotnio - przypierdolić w ten sposób w debila-pedalarza to trzeba być albo ślepym jak Stevie Wonder albo chorym psychicznie pojebem, który na drodze wyładowuje swoje frustracje.
Musimy być też jednak sprawiedliwi - kierowca samochodu powinien stracić uprawnienia dożywotnio - przypierdolić w ten sposób w debila-pedalarza to trzeba być albo ślepym jak Stevie Wonder albo chorym psychicznie pojebem, który na drodze wyładowuje swoje frustracje.
Jeśli mamy być tak do końca sprawiedliwi, to kierowca białego samochodu tylko ich obtrąbił, a czarnego przypierdolił.... przypadek?
Jeśli mamy być tak do końca sprawiedliwi, to kierowca białego samochodu tylko ich obtrąbił, a czarnego przypierdolił.... przypadek?
Kierowca białego przekroczył ciągłą linię.
Kierowca białego przekroczył ciągłą linię.
Przy wyprzedzaniu pojazdów wolnobieżnych jest to dozwolone.
PS2. Niech ktoś zrobi z tego gifa. Piękny będzie...
Nie chciałem psuć zabawy wstawiając w temat
enjoy
Macie szczęście. wam nic nie grozi. Przy waleniu konia przed komputerem raczej nikt was nie potrąci.
@Aksal
Znasz przepisy dot. ruchu rowerzystów po drogach obowiązujące w Stanach Zjednoczonych? Może mają prawo tak jechać? Ja nie wiem. W Polsce by nie mogli. Jest linia ciągła i powinni umożliwić samochodom wyprzedzanie ich bez konieczności przekraczania linii ciągłej.
@Lobo24
Jakie brawa? Weź poświęć chwilę na zastanowienie się, gdzie zostawiłeś mózg.
W naszym popierdolonym prawie o ruchu drogowym jest przepis, że rowerzyści mogą jechać obok siebie jeśli nie przeszkadzają w ten sposób innym użytkownikom drogi.
Według mnie tego nie trzeba precyzować. Jeśli ktoś jest za tobą i trąbi na ciebie to znaczy, że jednak mu przeszkadzasz w ruchu.
Ten filmik powinien być pokazywany każdemu debilowi, który zapierdala środkiem obok swojego kolegi debila bo ,,chcą porozmawiać" - jak chcecie sobie kurwa poplotkować to wypierdalać z drogi. Na drodze każdy powinien być skupiony i skoncentrowany, uważny i czujny.
Jazda obok siebie ma rowerze ma sens. Jeżdżąc z innymi w grupie parami jeszcze nie zdarzyło mi się, żeby ktoś wyprzedzał auto jadące z naprzeciwka przed nami. Jeżdżąc samemu zdarza się to bardzo często, że jakiś Sebix w Gulfie albo 40-letnim BMW wyprzedza i ciśnie na mnie. Czasem też są wąskie drogi i kierowcy wyprzedzają tak blisko, że o potrącenie rowerzysty nie trudno.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów