📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na harda z tym!
-Panie doktorze, pies z kaczką mnie pogryzły.
-A szczepione były?
-Tak dupami.
I jeszcze ciemnej karnacji gwałci białą a ludzie stoją się gapią i filmują-Boże jakie to życiowe
-A szczepione były?
-Tak dupami.
I jeszcze ciemnej karnacji gwałci białą a ludzie stoją się gapią i filmują-Boże jakie to życiowe
Kaczka nadziewana ekstraktem z psiego chuja, poleca szef kuchni Mokebe Omaru.
I weź tu taką potem postaw na stół... odprowadzaną tęsknym wzrokiem z klatki...
psy to takie skurwiele jebaki
a dzisiaj żadna mądra się nie wypowiada, że kaczce pizdę zacisnęło choć pewnie zaraz mnie poprawi, że kaczka pizdy nie ma, lecz kloakę i będzie mi przybliżać skądinąd obrzydliwe jej anatomiczne szczegóły. czy się mylę???
Buldogi francuskie to pojebane psy Też miałem takiego i ruchał wszystko co udało mu się złapać.
Pies w tym przypadku to taki typowy uchodźca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów