zobacz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up
Czyli jednak macie płacone ;p
Czyli jednak macie płacone ;p
@Pener
"gromkie setki euro" - polecam definicje słowa "gromki, gromie"
"gromkie setki euro" - polecam definicje słowa "gromki, gromie"
stp_001, ktoś kiedyś powiedział "gromkie bańki" w wywiadzie czy coś, spodobało mi się, a definicje znam
to i ja puszcze oczko do kolekcji -
Pener666 przez takich jak Ty sadol na psy schodzi. Nie uciekne z portalu bo lubie materiały od innych!
"Wkurwiają mnie wielkie PODPISY"
Cytat:
Twój Post napisany przez Ciebie na: "Sadistic.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: Post sprzeczny z regulaminem
Link do tematu: sadistic.pl/viewtopic.php?t=115099Twój post:
Temat: "Co tu się wydarzy?"
Pener666
doklejane.1985 napisał/a:
Pener666 i K.U.M.I.X.O
ile macie płacone za godzine lub za 1 materiał na sadolu?
nakurwiacie na zmiane we dwoch byle gówno znalezione w sieci
Zasada Sadola :
Wraz z pojawieniem się plemnika,
rośnie liczba postów, lecz polot zanika.
Pener i tak trzyma poziom, bo ojciec sadola nakurwia tak żałosne wrzuty że już nie spodziewałbym się po nim czegoś co warto zobaczyć. Co o dziwo jest powszechnie tolerowane. Za sprzedanie sadola kwejkmasterowi winno się go na taczce wywieść
Łe, bmw, pewno o dresach, nie oglądam.
Coście się tak na penera uwzięli? Kurwa, ja pierdole. Napinacze domatorzy.
Swoją drogą, to zbankrutuję na wystawionych piwach, tylko wystawiam, nie zbieram...
Swoją drogą, to zbankrutuję na wystawionych piwach, tylko wystawiam, nie zbieram...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów