kompilacja z warszawskich ulic. Stłuczki, wymuszenia, taxi, piesi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
keisats, Spoko bez stresu warszawiacy czy ślązacy nie są gorsi od pozostałych. Po prostu polacy to kraj rolników którzy z konia i ciągnika przesiedli się do BMW a zachowanie jak na polu pozostało, stąd też cebula to nie takie złe określenie. Na nasze nieszczęście w szkołach kultury też nie uczą więc jest jak jest.
@Henboh
Co ma ograniczenie prędkości do tego? Może tam jechać nawet 5km/h jak mu się podoba, nie ma tam znaku nakazu z minimalną prędkością, obowiązują przepisy PoRD.
Co ma ograniczenie prędkości do tego? Może tam jechać nawet 5km/h jak mu się podoba, nie ma tam znaku nakazu z minimalną prędkością, obowiązują przepisy PoRD.
narkotykiTanio.pl napisał/a:
@Henboh
czyli jednak debil powołujący się wyrywczo na PoRD.
W Polsce mamy ruch prawostronny (tak jest to też zapisane w PoRD) i trzymasz się prawego pasa, póki nie wyprzedzasz (mowa o ekspresówkach i autostradach, na których skręty w lewo, są wykonywane bezkolizyjnie z prawego pasa). Czego tu nie rozumiesz? Niech sobie i jedzie 5/h na ekspresówce (co i tak podpadałoby pod utrudnianie ruchu/stwarzanie zagrożenia), ale do chuja niech się trzyma prawego pasa, a nie dupsko ładuje na środek.
Nadal nic to nie zmienia, pierwszeństwo miał "strąbiony" a nagrywający na chuj się burzył - nie wiem. Kolejny szybki i wściekły - jak chcecie innych pouczać to zapierdalajcie do szkółki, przebierajcie się w niebieskie mundurki i na ulice
Nadal nic to nie zmienia, pierwszeństwo miał "strąbiony" a nagrywający na chuj się burzył - nie wiem. Kolejny szybki i wściekły - jak chcecie innych pouczać to zapierdalajcie do szkółki, przebierajcie się w niebieskie mundurki i na ulice
narkotykiTanio.pl napisał/a:
@Henboh
A czyli Twój PoRD jest Twójszy niż mój, mimo, że to ten sam PoRD?
W łeb się jebnij i powtarzaj do skutku.
Nie widzę sensu, ale powtórzę jeszcze raz. Nie chodzi kto ma pierwszeństwo, ale o to kiedy można zjechać na lewy/środkowy pas na drodze ekspresowej.
Nie, nie chodzi o to . Przy stłuczce strąbiony nie dostał by nawet pouczenia, zaś nagrywający byłby jedynym sprawcą (tym bardziej z tym filmem, gdy nawet nie miał pierwszeństwa na tym pasie).
Koniec PoRDu na dziś jak uważasz że jest inaczej - możemy się tam spotkać, ja będę wyjeżdżał z prawego, ty z lewego z kamerą i mi jebniesz w tył. Sprawdzimy doświadczalnie kto ma rację
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów