📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Cytat:
walenie pewnie chlop ma dobre ale laska letko pewnie głupawa
Nawet nie odważę się powiedzieć kto jest "letko" głupawy
wie ktoś może jak dalej się toczy sprawa te odżywki od cybera? na allegro widzę kupują to tonami a syf podobno jakich mało
@raktut : Wypromował się na Koksie i się o hajs podobno pokłócili. Co do odżywek to nie wiem.
filmik od cybera aka krzysztof stepniewski ktory sprzedaje chinskie gowno pakerom o mozgu jak orzeszek badz zwyklym debilom wmawiajac im ze jak mieszka w vegas to jest kims i ma firme a przesypuje te swoje prochy w garazu;]
A te modelki wybierane wg klucza najglupsza wygrywa;]]]]]] bo kto sie zlapie ze mozna z gosciem ktory nie ma wzjadu do polski ani nie uzywa swojego nazwiska zrobic kariere;]]]
A te modelki wybierane wg klucza najglupsza wygrywa;]]]]]] bo kto sie zlapie ze mozna z gosciem ktory nie ma wzjadu do polski ani nie uzywa swojego nazwiska zrobic kariere;]]]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów