📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
up.
to ta pizda jest hujem, kiciuś się wkórwił bo śmierdziało
to ta pizda jest hujem, kiciuś się wkórwił bo śmierdziało
Kwejk, wykop i inne tego typu strony z chęcią przyjmą ta słodka beznadzieje Jakby kotek odgryzl nozke to jak najbardziej by pasowało
No kurwa, filmy ze śmiesznymi kotami na sadolu? Za to powinien być kurwa ban. Można sobie jakoś oznaczyć pedała co to wrzucił żeby się nie wyświetlało gówno od niego?
bbt555 napisał/a:
No kurwa, filmy ze śmiesznymi kotami na sadolu? Za to powinien być kurwa ban. Można sobie jakoś oznaczyć pedała co to wrzucił żeby się nie wyświetlało gówno od niego?
Przecież przed włączeniem widać, że to kot. Nie chcesz - nie oglądaj.
Justynka99 napisał/a:
Chcesz oglądać filmy z kotkami to zapraszamy na kwejka tam tego jest od chuja
Justynka99 napisał/a:
bbt555 napisał/a:
Liczyłem że ktoś mu ujebie łeb, albo chociaż dostanie kopa. A w ogóle to powiedz swojemu panu że masz za długi łańcuch, bo ci starcza z kuchni do komputera.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów