Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jebany oflej gorzej niż świnia
- od zajebania klientów nie pozwala wykonawcą korzystać z toalety, czasami nie ma podłończeń, w większości przypadków kurwy nie bo nie
- jak pracujesz lata w takiej branży to masz przenośny kibel taki turystyczny
Tutaj robią breche z kolegi ale to wstyd że nie potrafią sobie ogarnąć toalety dorosłe chłopy
Z jednej strony, nic na sranie nie poradzisz. Przycisnie, to juz chuj. Z drugiej strony chlopak musi miec IQ srednio rozgarnietego murzyna, skoro wybral opcje srania w aucie na "stolik" zamiast chocby do wiadra, pudla...
Srał na gazetę.
Kolegę ma po chuju, dobrze wiedział że poszedł srać, bo inaczej by go nie nagrywał od wejścia i jeszcze upokarza go w internecie, powinien w ramach wypowiedzenia rozsmarować mu po całym aucie...
Jak sra, jak pies, gdzie popadnie, to trzeba to piętnować.
Moment moment w wykończeniówce tak jest :
- od zajebania klientów nie pozwala wykonawcą korzystać z toalety, czasami nie ma podłończeń, w większości przypadków kurwy nie bo nie
- jak pracujesz lata w takiej branży to masz przenośny kibel taki turystyczny
Tutaj robią breche z kolegi ale to wstyd że nie potrafią sobie ogarnąć toalety dorosłe chłopy
"Podłończeń"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów