Czyli rosja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie wiem jak wy ale ja tu widze 6 pasow ruchu i to w jedna strone ciekawe jak w rosji wygladaja autostrady
Zapomniałeś doliczyć awaryjny pas i drugi bok który w rosji jest używany cały czas!
JedzMojLagier napisał/a:
nie wiem jak wy ale ja tu widze 6 pasow ruchu i to w jedna strone ciekawe jak w rosji wygladaja autostrady
U nich dwupasmówki są podobno przy blokach na osiedlach.
"Po 3 dniach kończy się jedzenie."
Kto ma przy sobie jedzenia na 3 dni? Kierowca TIRa w trasie chyba nawet nie, a co dopiero osobówki...rosja ;p
Kto ma przy sobie jedzenia na 3 dni? Kierowca TIRa w trasie chyba nawet nie, a co dopiero osobówki...rosja ;p
Ciekawe, czy kierowcy "tirów" litują się nad tymi z osobówek i ich dokarmiają.
A niech ruskie kurwy zamarzają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JedzMojLagier napisał/a:
to jest niestety tylko ring Moskwy - dalej nie jest tak różowo...
To jest Szosa Leningradzka przy centrum B5 i tam są zawsze korki
I właśnie dlatego ryży kutas nie chce wybudować autostrad łączących północ z południem Polski. Wszystko aby żyło się lepiej!
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
JedzMojLagier napisał/a:
to bardzo proste. tam jest dzicz i jest tyle pasów ruchu ile się zmieści aut. nie jest to wymysł. tam się tak jeździ. jak się zmieścisz to jedziesz.
@tomqj
jebany debilu, wybudować a budować to dwa różne stany rzeczy. Bo to że się budują wcale nie gwarantuje że zostanie wybudowane.
jebany debilu, wybudować a budować to dwa różne stany rzeczy. Bo to że się budują wcale nie gwarantuje że zostanie wybudowane.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów