Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co usłyszał dzisiaj rano od swojego ojca?
Dosiego roku stulejki
Ehhhh..... Niechaj stracę i postawię Ci piwo w Sylwestra, bo przyznam szczerze, że śmiechłem. Ale obiecuję, że od 1.01.2023 r będę jechał po tobie jak zawsze, ok? Do siego roku Flodziosławo i obyśmy w 2023 nie musieli zbierać hajsu na kogoś z sadolowiczów
No i chuj? Jeśli wszyscy tam wierzą w to co pierdolą innym to powinni się cieszyć ze śmierci bo idą do nieba.
Ja jako nieochrzczony ateista wierzę, że nic nie ma po śmierci a oni niby z bogiem rozmawiają więc powinni mieć pewność, że śmierć to dopiero kurwa początek czy chuj tam w co kto wierzy.
Nieochrzczony, napisz jeszcze że jesteś dyskryminowanym gejem i masz duże szanse na wysokie miejsce na człowieka roku wg TVN czy tam innego gówna
To był bardzo dobry człowiek, niech spoczywa w pokoju. Nie wierzysz, twoja sprawa, ale nie musisz tego opowiadać dookoła.
Potwierdzam, to był bardzo dobry człowiek, tylko w chuj długo się gotował .
Niby szkop, ale miał świadomość jakim gównem byli w przeszłości niemcy i za żaden chuj nie wchodziłby w dupę putinowi, jak wielce nam urzędujący pajac, któremu "NATO szczekało u bram".
nieby masz racje a zarazem nie , slabo wychylac sie na cos co sie nie ma wplywu, Tak jak jak bym powiedzial KK i jebna filmik z wieszania murzyna na haku. Wtedy to by milo moc
Zresztą cały kościół to kult szatana. W końcu dlaczego modlą się do krzyża na którym katowali Jezusa? Gdzie ich żony i dzieci? Dlaczego sobie przykazania zmienili?
Nawet ubranka takie jak od Belzebuba.
Mógł to powiedzieć Merkelowej.
Niemcy mają normalnie funkcjonujące państwo. Tam nie ma przymierza tronu i kościoła, więc żaden klecha nie ma wpływu na politykę.
Merkelka musiałaby być zakonnicą żeby watykan dyktował jej co ma robić i to jeszcze rzymsko-katolicką, bo u nich dominuje kościół ewangelicki, którego głowa według nich jest w niebie, a nie na Ziemi.
Zresztą w nowy rok walić politykę i kościół.
Wszystkiego dobrego.
Niby szkop, ale miał świadomość jakim gównem byli w przeszłości niemcy i za żaden chuj nie wchodziłby w dupę putinowi, jak wielce nam urzędujący pajac, któremu "NATO szczekało u bram".
kurwa a niby nie szczekalo? rusz glowa i analizuj a nie bredzisz z nurtem jak w przypadku c19
Opublikowali zdjęcia trupka. Powiem wam , że Papaj wyglądał korzystniej
Gdzie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów