📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szczególnie przy pełnym worku chciałoby się rzec...
Mnie podnieca "kopiuj-wklej" z "Mistrzowie.pl"
wormarder napisał/a:
@Templariusz Mariusz
wyjątkowo temat znaleziony przezemnie, nie kopiowałem
Weź kurwa przestań kłamać, bo tylko wkurwiasz.
mistrzowie.org/479019/Co-podnieca-mezczyzn
Co mam rozumieć, że w dokładnie taki sam sposób zaznaczyłeś czerwonym prostokątem ten materiał, co jakiś gimbus z mistrzów?
Kurwa, ewidentnie widać, że tego screna przyciełeś.
W ogóle, co to ma być?
Jak ja wrzuciłem screna, to jakiś domyślny moderator wjebał go w zbiorczy. A tu? - cisza
Mój biedny screen:
@up
Nie posraj się. Nudzi Ci się kurwa? Zajmij się czymś pożytecznym, a nie kurwa wielki śledztwo robi kto, od kogo i gdzie skopiował. Ile to jeszcze trzeba takim "ludziom" tłumaczyć, że mają wypierdalać na kwejka i reszte szajsu.
Nie posraj się. Nudzi Ci się kurwa? Zajmij się czymś pożytecznym, a nie kurwa wielki śledztwo robi kto, od kogo i gdzie skopiował. Ile to jeszcze trzeba takim "ludziom" tłumaczyć, że mają wypierdalać na kwejka i reszte szajsu.
Kurwa a może chuje skopiowali z sadistica na mistrzów?
Nie wszyscy przeglądają strony dla gimbusów typu mistrzowie wiec mogą tego nie zobaczyć.
Prawda, prawda, nie każdy przegląda coś poza Sadolem, więc to się przydaje, więc nie srajcie po kostkach, hejterzy i spierdalajcie już robić coś pożytecznego.
nathaniel.demerest napisał/a:
Weź kurwa przestań kłamać, bo tylko wkurwiasz.
mistrzowie.org/479019/Co-podnieca-mezczyzn
Co mam rozumieć, że w dokładnie taki sam sposób zaznaczyłeś czerwonym prostokątem ten materiał, co jakiś gimbus z mistrzów?
Kurwa, ewidentnie widać, że tego screna przyciełeś.
W ogóle, co to ma być?
Jak ja wrzuciłem screna, to jakiś domyślny moderator wjebał go w zbiorczy. A tu? - cisza
Mój biedny screen:
Obrazek
dobra masz racje wziąłem to z innej strony, nie z mistrzów tylko z jakiegoś shitu, nie pamiętam jakiego bo kolega mi wysłał link
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów