📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Pora, żeby jakaś cywilizacja wykierowała w Ziemię swoje działko i zamieniła ją w kupkę kosmicznego gruzu.
Juzwa napisał/a:
Pora, żeby jakaś cywilizacja wykierowała w Ziemię swoje działko i zamieniła ją w kupkę kosmicznego gruzu.
Chcesz się zabić to zrób to sam a nie mieszasz w to wszystkich. Oczywiście nie zapomnij się nagrać z dedykacją i prośbą o udostępnienie materiału.
Najlepszy jest gościu co z wrzątkiem wpadł gasić płonącego na harda
Pralpunkt napisał/a:
Może ten brat mu siostrę ruchał?
Albo jego, przypomniał sobie i się zazdrosny o żonę zrobił Ciapate to mają ciekawe obyczaje i wcale by mnie to nie zdziwiło.
Fajna sprawa. Raczej nie umar bo widac że specyfik szybko sie wypala, ale całusa on już żadnej damie nie skradnie.
Nie rozumiem jednego. Po wszystkim leżał i się męczył, czemu nikt go nie dobił?
Przez te płomienie nie zauważył, że na drzwiach było napisane "ciągnąć" a on pchał. Do tego gdzie maseczka? Ból bólem, ale trzeba być odpowiedzialnym. Zacznie kaszleć i będzie rozsiewał wirusa i sadzę.
Cytat:
Turek nie zapomniał o starych waśniach rodzinnych i podpala brata.
To za to że ruchał jego siostrę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów