To ktoś nowy w pracy.
Autorzy akcji jak wyżej- wiadomo. Zebrał na dzielni respekt. Teraz patola w biedrze wpuszcza go w kolejce.
Jedna i druga strona iq 10- kamień polny ma 15.
ty też nie...
Nie kumam o chuj chodzi z tą tandetą z biedronki, ale skoro młode i cokolwiek głupie mamy ciągną pałę za świerzaka to trzeba zacząć zbierać naklejki.
to je panie do zabawy dla zwierzaków i...no do pały
Nie łapie zupełnie o co biega że swierzakami. Wiadomo debilizm.
Autorzy akcji jak wyżej- wiadomo. Zebrał na dzielni respekt. Teraz patola w biedrze wpuszcza go w kolejce.
Jedna i druga strona iq 10- kamień polny ma 15.
pato to pato
świeżak podobno sie rozprułeś i kolegów posprzedawałes?no teraz to juz chyba nie możesz grypsować
za takich jak ty to szkoda mi dostać W5 więc...wypierpapier
Teraz daj jeszcze filmik jak wsadzasz sobie fidget spinera(czy jak to sie tam zwie) w tyłek, i uznajmy wakacje za zakończone.
o a to jest już jakiś pomysł
panie i panowie oto: PATO 2003, któremu polska trudna język...kurwaNiech ktoś to wklei na forum dla madek
już wolę te zajebiste autka z shella.nie wiem co ludzie mają z tymi świeżakami. jak były angry birds to jeszcze rozumiem ale jakieś gówniane warzywo?
i owoce.
@up, lepiej nie, lepiej ciebie wstawić do domu dziecka, chcesz by dzieciaki były naśmiewanie ze tam moda na dziwaka? nie no huj, w dupie byś to miał wiec teraz won
Widzę, że zabolało. Ma boleć. Dobrze, że jutro wracacie do szkoły.
up
To ktoś nowy w pracy.
W sensie, że w pierdlu pracujesz?
2017-09-02, 20:09 (sadol)
Hacerking czyżbyś to Ty nagrał ten filmik?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów