18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
ciepson 2017-09-02, 20:28 5
I tyle?
W stylu ISIS i typa w klatce miało być a tu nic.
Mógłby wcześniej jeszcze nasrać czy nawet zdekapitować pluszaka.
Jestem rozczarowany.
Wracam na Harda.

"Prawda jest tylko jedna - konkretna"
Zgłoś
Mr.Drwalu 2017-09-02, 20:44 42

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
GlassEdi 2017-09-02, 21:13 4
Ciekawe czy są karyny co wypięły by dupkę za świeżaka
Zgłoś
p................a 2017-09-02, 21:51 14
GlassEdi napisał/a:

Ciekawe czy są karyny co wypięły by dupkę za świeżaka

Poradnik z kwejka, ale podobno działa
Zgłoś
~Faper Noster 2017-09-02, 23:12 8
Chętnie się wybiorę.

21 = 3 * 7
Zgłoś
BLACKDEAD 2017-09-02, 23:14 7
świeżak podobno sie rozprułeś i kolegów posprzedawałes?no teraz to juz chyba nie możesz grypsować
Zgłoś
Gizmolka 2017-09-03, 0:38 5
Teraz daj jeszcze filmik jak wsadzasz sobie fidget spinera(czy jak to sie tam zwie) w tyłek, i uznajmy wakacje za zakończone.

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
manson__ 2017-09-03, 1:05 4
Gizmolka napisał/a:

Teraz daj jeszcze filmik jak wsadzasz sobie fidget spinera(czy jak to sie tam zwie) w tyłek, i uznajmy wakacje za zakończone.

Najpierw Ty. Kolega później.
Zgłoś
Sushy 2017-09-03, 1:33 1
Niech ktoś to wklei na forum dla madek
Zgłoś
Cryo 2017-09-03, 1:43 2
"Mógłbym zanieść zabawkę do domu dziecka, ale chuj. Nagram filmik jak ją palę. Niech upośledzeni anarchiści walą sobie do tego filmu konia".
Zgłoś
greony12 2017-09-03, 1:59 1
@up, lepiej nie, lepiej ciebie wstawić do domu dziecka, chcesz by dzieciaki były naśmiewanie ze tam moda na dziwaka? nie no huj, w dupie byś to miał wiec teraz won
Zgłoś
czarnykun 2017-09-03, 2:20 1
Ale się kurwa wstrzelili z tymi świeżakami, to kawałek jebanego pluszu a boom się zrobił jakby piniaty wypełnione diamentami rozdawali. Jestem ciekaw jakie obroty mają w okresie tej promocji.
Zgłoś
wulfgarval 2017-09-03, 8:26 1
Poczytajcie sobie komenty na youtube, głównie ból dupy mają patusy, które nawet nie potrafią pisać po polsku..
Jakby karyna z sebą nie chlała,
bólu dupy by nie było,
i by nawet kasę miała,
a na brajanka też by zostało.

by
by
by
by
by

Gardzę socjalistami. Nie stękaj, że inni "mają" tylko rusz dupę do roboty.
Masz łeb i chuj? - kombinuj.
Zgłoś
jbone 2017-09-03, 9:43 1
już wolę te zajebiste autka z shella.nie wiem co ludzie mają z tymi świeżakami. jak były angry birds to jeszcze rozumiem ale jakieś gówniane warzywo?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów