Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A CO2 to każdy pierwiastek i każda substancja we wszechświecie według debilki w różowej ^^
Że te niektóre "wybitne" jednostki dały w ogóle radę wydostać się z gimnazjum... Jeśli tacy ludzie z wyższym wykształceniem są przyszłością tego kraju, to widzę historię Polski w nieciekawych barwach.
"Do wyższych uczelni mają dostęp tylko ci którzy podzielają moje poglądy"- Fidel Castro (dyktator Kuby), w Polsce nie jest inaczej, na studia nie dostają się ludzie mądrzy tylko ci których lubią ci co rządzą, tak było zawsze i tak jest dziś, tylko tacy ludzie będą lojalni wobec swoich panów a to że są debilami? nieważne, ważne żeby cenzor albo członek PR- u na usługach Grupy Interesu mógł powiedzieć lub napisać: "Zobacz kim są "ci twoi", to debile bez studiów a zobacz kim są "ci nasi" to prawnicy, lekarze, inżynierowie etc. najwięcej spośród ludzi inteligentnych, po wyższej uczelni to "ci nasi" a "ci twoi" to tylko do noszenia kibli się nadają". Rozumiesz teraz?
"Do wyższych uczelni mają dostęp tylko ci którzy podzielają moje poglądy"- Fidel Castro (dyktator Kuby), w Polsce nie jest inaczej, na studia nie dostają się ludzie mądrzy tylko ci których lubią ci co rządzą, tak było zawsze i tak jest dziś, tylko tacy ludzie będą lojalni wobec swoich panów a to że są debilami? nieważne, ważne żeby cenzor albo członek PR- u na usługach Grupy Interesu mógł powiedzieć lub napisać: "Zobacz kim są "ci twoi", to debile bez studiów a zobacz kim są "ci nasi" to prawnicy, lekarze, inżynierowie etc. najwięcej spośród ludzi inteligentnych, po wyższej uczelni to "ci nasi" a "ci twoi" to tylko do noszenia kibli się nadają". Rozumiesz teraz?
Pierdolisz. Sam studiuje. TYLKO jeśli ktoś studiuje WF, FLUORYSTYKE czy inne psychologie to kurwa czego się spodziewać?
Co Ty pierdolisz, w którym momencie weryfikowane są jakiekolwiek poglądy podczas rekrutacji na studia? Może funkcja kwadratowa na maturze z matematyki to jakoś sprawdza?
To oczywiste że ty masz o tym nie wiedzieć, inaczej mijałoby się to z celem, a jak weryfikują? poprzez zwykłą rozmowę, czy jak byłeś w szkole średniej to wychowawca albo pedagog nie pytał ci się czym się interesujesz, co myślisz o tym a co o tamtym? Przykro mi że psuję twoje wyobrażenie o działaniach wywiadowczych ale prawda jest taka że najwięcej dowiesz się ze zwyczajnych rozmów, nie ma żadnych testów na poglądy polityczne, nie ma podsłuchów, nagrań ani ukrywania się w kanale wentylacyjnym, wystarczy sprawić aby ktoś polubił cię na tyle aby się przed tobą otworzył, zaufał ci a wtedy dowiesz się wszystkiego.
Rozmowa, zwyczajna rozmowa i odpowiednio zadawane pytania, tak weryfikują twoje poglądy. Później przy rekrutacji na uczelnię wyższą, uniwersytet czy polibudę szkoła wyższa z własnej inicjatywy dowiaduje się o tym jakim byłeś uczniem w swojej szkole średniej i nie chodzi tylko o wyniki w nauce.
Nawet nie wiesz w jak mrocznym świecie żyjesz ale ja mam to gdzieś czy mi wierzysz czy nie, nie jestem jednym z tych wojujących antysystemowców którzy będą ci pisać "otwórz oczy! myśl samodzielnie!" mnie to zwyczajnie wisi co ty z tym zrobisz, wisi mi czy będziesz uważał na zbyt idealnych, w twoich oczach, ludzi natomiast dam ci jedną radę "jak ktoś ci dzisiaj dupę liże ten jutro w nią ugryzie", to czy mi wierzysz to mnie ani ziębi ani grzeje i nie masz obowiązku mi wierzyć, nie masz nawet prawa mi wierzyć bo ci tego nie udowodnię, napisałem tylko to odnośnie tematu i dlaczego studenci są głupi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów