18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Co wkurwia Sadystów?
m................t • 2009-07-17, 22:09
no dobra panowie i panie... bylo o tym czego sluchamy, czytamy, ogladamy. teraz porozmaiwajmy o tym na co sie wkurwiamy. im więcej jadu tym lepiej.

mnie wkurwiaja na ten przyklad... glupki! jezeli widze idiote, ktory cale dnie siedzi i przepierdala pieniadze rodzicow na wodke, dragi i kurwy rownoczesnie niczym innym sie nie interesujac to krew mnie zalewa. to moje subiektywne zdanie, bo do wszystkiego co mam musialem sam dochodzic.
jeszcze jedna wkurwiajaca sprawa sa ludzie "srajacy wyzej jak dupe maja". chodzi mi o typkow co "sa najlepsi, najmadrzejsi, najdoskonalsi" i wszystkim innym kaza wypierdalac.

poza tym nie lubie jeszcze telewizji, wladcow sruch, led zeppelin, guns'n'roses i the doors
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
m................t 2009-07-19, 0:59
DoktorBartas_PL napisał/a:

Wkurwia mnie też ten cały indie stuff, którego słuchają wszyscy zbulwersowani gówniarze świata.

jak chuj. powaga. nie znam kapeli indie ktora bylaby dobra.
Zgłoś
R................x 2009-07-19, 2:01
maciejpiet napisał/a:

jak chuj. powaga. nie znam kapeli indie ktora bylaby dobra.

To polecam Superxiu ;] wokalista stworzył kiedyś w ZPDC (Zakurzone płyny do chłodnicy) ale teraz troszkę się zdupczyli jak na mój gust

Baalp napisał/a:

Anonimowość Internetu jest złudna, kilka przykładów z googli:
w8sekund.wp.pl/konkurs/galerie/nid/62076967.html
frets.pl/profile.php?lookup=22658
maxior.pl/profil/722631/maciejpiet
Jak się zagłębić w to, to pewnie się w końcu pozna nazwisko takiego osobnika, sprawę ułatwia posiadanie maila

Z ciekawości chciałem sprawdzić i szukałem w ten sposób swoich kont, na 10 stron google były 3 moje profile z różnych stron czy for
Zgłoś
RastaSoldat 2010-09-11, 14:09
Tagi zajebiste, autor to powinien być kontrolerem tagów albo napisać poradnik "jak tagować"
Zgłoś
~Faper Noster 2010-09-11, 14:29
na przyklad taki poradnik?
Zgłoś
miedziak 2010-09-11, 14:31
ja nie lubię kiedy ktoś mnie zmusza do jakichś bezcelowych rzeczy.

nie lubię nietolerancji(nie tylko w naszej zachodniej kulturze, ale również innych np: u arabów) i cyganów(nie wiem czemu akurat ich nie lubię, co jest trochę frustrujące dla takiego anty-rasisty jak ja )

Nie lubię ignorancji

Nie lubię też kiblów ze spadem bo chlupie w tyłek podczas defekacji, ale odkryłem sposób żeby temu zapobiec, Wystarczy tylko przed procesem wrzucić trochę papieru toaletowego

Nienawidzę komarów!

nie lubię kiedy siadam na książką do nauki i od razu zachciewa mi się spać, a kiedy wydzielę sobie z 2 godzinki na sen to nie mogę zasnąć.

Nie lubię czegoś skończyć, po czym okazuje się że powstał jakiś gwałtowny wszystko niweczący problem.

Nie lubię kiedy dziewczyna zaczyna mi pierdolić na uchem że coś jej nie pasuje
Zgłoś
i................e 2010-09-11, 14:36
Jaki jest sens tego tematu? Wyżalacz?
To będzie jednen wielki OT.
Zgłoś
miedziak 2010-09-11, 14:44
W sumie tak, to jest temat do żalenia się i offtopowania

Centurion napisał/a:

Coś Cię ciśnie? Wal do Klopa!

Zgłoś
i................e 2010-09-11, 15:13 4
miedziak napisał/a:

W sumie tak, to jest temat do żalenia się i offtopowania

Aha.
To mnie wkurwia cenzura w kitajskich szturchańcach.
Zgłoś
~Vuko 2010-09-11, 16:08
Mnie wkurwia:

- jak jakaś szuflada, szafka, lodówka nie są domknięte.

- kiedy ktoś próbuje mną rządzić.

- cyganów (rasistą nie jestem, ale to wyjątkowe chuje)

- kiedy po raz 1 000 000 muszę robić formata

- gdy ginie mi muzyka z HDD

- jak nie mam cookie crisp albo chocapic, a akurat mam zajebistą książkę

- science-fiction

- deszcz. W ogóle jak pogoda jest do dupy

- techno, biesiada i disco polo

EDIT:
- no i wtedy gdy mój zajebisty pies zrzyga się nie na parkiet, tylko na dywan. Zresztą wkurwia mnie jak się gdziekolwiek zrzyga.
Zgłoś
Pener 2010-09-11, 19:39 3
ciepła wódka, brak pieniędzy, prezes pis, ceny benzyny
Zgłoś
Lashlo 2010-09-11, 19:43 6
Baby.
Zgłoś
B................r 2010-09-11, 19:47
Lashlo napisał/a:

Baby.

Masz zajebistą rację moja baba mnie tak dzisiaj wkurwiła że mam chęć się najebać i iść coś rozpierdolić.
Sorry ale jestem wkurwiony.
Zgłoś
Lashlo 2010-09-11, 19:57
blackhunter6 napisał/a:

Masz zajebistą rację moja baba mnie tak dzisiaj wkurwiła że mam chęć się najebać i iść coś rozpierdolić.
Sorry ale jestem wkurwiony.

Tak czasami sobie myślę, że kobiety to się wiążą z facetami tylko dlatego, że nie potrafią żyć bez problemów, kłótni i bezustannego robienia wsi.
Zgłoś
R................g 2010-09-11, 20:08 3
Cytat:

Co wkurwia Sadystów ?

-głupie posty
-duble
-duble
-głupie posty
-filmiki w absurdach
-a zapomniałem chyba jeszcze o dublach...
Zgłoś
Lashlo 2010-09-11, 20:11
Cthulhu napisał/a:

-głupie posty
-duble
-duble
-głupie posty
-filmiki w absurdach
-a zapomniałem chyba jeszcze o dublach...

A sucharki gdzie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem