18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Co wkurwia Sadystów?
m................t • 2009-07-17, 22:09
no dobra panowie i panie... bylo o tym czego sluchamy, czytamy, ogladamy. teraz porozmaiwajmy o tym na co sie wkurwiamy. im więcej jadu tym lepiej.

mnie wkurwiaja na ten przyklad... glupki! jezeli widze idiote, ktory cale dnie siedzi i przepierdala pieniadze rodzicow na wodke, dragi i kurwy rownoczesnie niczym innym sie nie interesujac to krew mnie zalewa. to moje subiektywne zdanie, bo do wszystkiego co mam musialem sam dochodzic.
jeszcze jedna wkurwiajaca sprawa sa ludzie "srajacy wyzej jak dupe maja". chodzi mi o typkow co "sa najlepsi, najmadrzejsi, najdoskonalsi" i wszystkim innym kaza wypierdalac.

poza tym nie lubie jeszcze telewizji, wladcow sruch, led zeppelin, guns'n'roses i the doors
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Velture 2018-10-05, 11:57
No to powiem wam, że mnie wkurwiają te przebudowy dróg jebane co terminy dawno w piździe zapomniane, wszystko rozkopane i albo kurwa nikogo nie ma albo kurwa stoi 10 januszy z brzuchami i wąsem nad jednym młodziakiem który coś faktycznie robi i sobie papieroski palą a jeden zapierdala i dziwić się, że kurwa rok-dwa po terminie i dalej w głębokiej piździe robota stoi.
Zgłoś
s................s 2018-10-20, 15:33 1
Służba Ochrony Kolei. Snują się jak jakieś poltergeisty po tych dworcach, straszą ludzi, spać nie dają... Potrzebni światu jak łysemu grzebień.
Zgłoś
~_Killa_ 2018-11-07, 12:22
Wkurwia mnie nowy paszport i to ze jest na nim napisane ' Bog Honor i Ojczyzna ' , zenada jak dla mnie.

Zgłoś
~Velture 2018-11-07, 12:28 1
Komarecka napisał/a:

Wkurwia mnie nowy paszport i to ze jest na nim napisane ' Bog Honor i Ojczyzna ' , zenada jak dla mnie.

Obrazek

Było nie jechać do UK i by problemu nie było. Ty nasz wyjątkowy płatku śniegu.
To są paszporty na 100 rocznicę niepodległości i są wydawane tylko przez określony czas.
Poczekaj sobie grzecznie miesiąc i paszporty wrócą do normy.
Zgłoś
~PowerBoBass 2018-11-07, 12:47 2
Mnie wkurwia brudnopis na ciele.
Zgłoś
s................s 2018-11-07, 16:02
PKP, a zwłaszcza TLK (tę zjebaną spółkę powinni w ogóle rozwiązać, a dyrekcję zalać cementem; nie dość że drogo, to jakość usług katastrofalna). Notoryczne opóźnienia (ostatnie trzy godzinne) przez ciągle psujące się lokomotywy, sprzedawanie miejscówek na nieistniejące miejsca, ciągłe awarie, syf i burdel. I przede wszystkim zwalanie winy przez biurwy w obsłudze na osoby najniższe szczeblem czyli konduktorów. Twoje miejsce przez kogoś zajęte? Konduktor ma obowiązek wskazać ci inne. Niby jak kurwa, ma wyczarować kolejny wagon?
No i wkurwia mnie jak se przypomnę, że jakaś pani pizda polityk stwierdziła jakiś czas temu że na kolei nie ma problemu. No jak się wozi spocone dupsko limuzynką za pieniądze podatników, to nie ma. Ja jeżdżę dużo i od czasów dobrej zmiany (chociaż może to akurat przypadek, żeby nie było że w każdym poście jadę po tych bolszewickich szmatach) podróżowanie PKP to totalna masakra. A pamiętam jak kiedyś się wsiadało, sadzało się dupę gdzie się chciało i człowiek jechał. A teraz nie, po osiem osób ma miejsca w sześcioosobowych przedziałach, bo kretyni najpierw sprzedają, a potem kminią jaki wagon podstawić. Ale nie kurwa, miejscówki muszą być, pomimo iż ci co tym zarządzają są zbyt głupi żeby ogarnąć temat.
Satysfakcją dla mnie byłoby zamknięcie całego zarządu PKP, w środku zimy, w nieogrzewanym wagonie w pociągu (najlepiej towarowym) kolei transsyberyjskiej, żeby jeździli w kółko, tak długo, aż nie dostrzegą swojego spierdolenia i niekompetencji, nie uklękną i nie przeproszą polskiego społeczeństwa za to że się urodzili.

System reklamacji też mnie wkurwia, bo mogę zaznaczyć jako przyczynę opóźnienie pociągu, mogę zaznaczyć niewłaściwy komfort jazdy, etc. Ale nie mogę zaznaczyć WSZYSTKICH OPCJI. Dlatego zwracają mi zawsze nie więcej jak 50% za bilet, chociaż powinni mi jeszcze dopłacać za to, że się muszę z nimi kurwa użerać.

Dobrze że Stefan Grabiński tego nie widzi, zrozumiałby że jego słynne horrory kolejowe to nic w porównaniu z rzeczywistością.
Zgłoś
~_Killa_ 2018-11-08, 10:24
Velture napisał/a:

Było nie jechać do UK i by problemu nie było. Ty nasz wyjątkowy płatku śniegu.
To są paszporty na 100 rocznicę niepodległości i są wydawane tylko przez określony czas.
Poczekaj sobie grzecznie miesiąc i paszporty wrócą do normy.

Moje mieszkanie w UK nie jest problemem, tylko co na to maja powiedziec osoby ktore np. nie wiedzialy ze w akurat tym okresie, zamowienie paszportu bedzie akurat z takim wzorem? Nie kazdy moze czekac miesiac sobie zeby dostac paszport, ja czekalam ponad miesiac na swoj.
Zgłoś
~Velture 2018-11-08, 11:01
Komarecka napisał/a:

Moje mieszkanie w UK nie jest problemem, tylko co na to maja powiedziec osoby ktore np. nie wiedzialy ze w akurat tym okresie, zamowienie paszportu bedzie akurat z takim wzorem? Nie kazdy moze czekac miesiac sobie zeby dostac paszport, ja czekalam ponad miesiac na swoj.

I chuj nas to jebie ile czekałaś. Jak cię to tak strasznie boli to nie patrz na ten wzór bo wątpię abyś miała taki paszport. Jak ktoś taki ma i mu nie pasuje to niech dopiero się burzy jakie to straszne mieć Polski paszport z rocznicy niepodległości. Chętnie go zjebiemy.

Ja bym chciał taki paszport ale nie chce mi się dupy ruszyć aby wyrabiać bo stary mi się skończył dawno temu.

Już zaczynam rozumieć czemu każde pokolenie narzeka na następne pokolenia bo z każdym pokoleniem coraz więcej się pojawia takich wyjątkowych płatków śniegu co im wszystko przeszkadza i najlepiej aby w ogóle nie było żadnych korzeni ani żadnej pamięci patriotycznej.

Znajdź sobie jakiegoś Abdula czy innego mumbase i żyj sobie w świecie multikulti gdzie na bank będziesz bardzo szczęśliwa.
Zgłoś
~_Killa_ 2018-11-08, 11:19
Velture napisał/a:

I chuj nas to jebie ile czekałaś. Jak cię to tak strasznie boli to nie patrz na ten wzór bo wątpię abyś miała taki paszport. Jak ktoś taki ma i mu nie pasuje to niech dopiero się burzy jakie to straszne mieć Polski paszport z rocznicy niepodległości. Chętnie go zjebiemy.

Ja bym chciał taki paszport ale nie chce mi się dupy ruszyć aby wyrabiać bo stary mi się skończył dawno temu.

Już zaczynam rozumieć czemu każde pokolenie narzeka na następne pokolenia bo z każdym pokoleniem coraz więcej się pojawia takich wyjątkowych płatków śniegu co im wszystko przeszkadza i najlepiej aby w ogóle nie było żadnych korzeni ani żadnej pamięci patriotycznej.

Znajdź sobie jakiegoś Abdula czy innego mumbase i żyj sobie w świecie multikulti gdzie na bank będziesz bardzo szczęśliwa.

Tyle moj drogi ze w paszporcie Bog Honor i Ojczyzna moze owszem, nie pasowac wielu osoba jak np, ktos jest nie wierzacy a sytuacja zmusza do wyrobienia paszportu.A Polska chrzescijanska nie byla, tylko zostalo nam to narzucone
Zgłoś
~Velture 2018-11-08, 11:33
Komarecka napisał/a:

Tyle moj drogi ze w paszporcie Bog Honor i Ojczyzna moze owszem, nie pasowac wielu osoba jak np, ktos jest nie wierzacy a sytuacja zmusza do wyrobienia paszportu.A Polska chrzescijanska nie byla, tylko zostalo nam to narzucone

jestem ateistą i nie byłem ochrzczony i mi to nie przeszkadza.
Przed chrztem polski w 966r. Polacy wierzyli w innego boga a nawet kilku więc słowa Bóg honor ojczyzna są dalej adekwatne płatku.

No ale skoro temat o wkurwianiu to wkurwiają mnie małolaty które na siłę chcą być tak kurewsko wyjątkowe i specjalne, że jest ich tak dużo, że przestają być wyjątkowe i stają się grupą zbuntowanych przeciwko wszystkiemu ale nic z tym nie robią poza zwracaniem na siebie na siłę uwagi.
Zgłoś
~_Killa_ 2018-11-08, 11:41
Velture napisał/a:

Przed chrztem polski w 966r. Polacy wierzyli w innego boga a nawet kilku więc słowa Bóg honor ojczyzna są dalej adekwatne płatku.

No ale skoro temat o wkurwianiu to wkurwiają mnie małolaty które na siłę chcą być tak kurewsko wyjątkowe i specjalne, że jest ich tak dużo, że przestają być wyjątkowe i stają się grupą zbuntowanych przeciwko wszystkiemu ale nic z tym nie robią poza zwracaniem na siebie na siłę uwagi.

Tobie moze to nie przeszkadza, ale sa osoby ktore urazil fakt ze nowy paszport zostal wypuszczony bez wczesniejszego glosu ludzi.

Ano fakt, jest takich sporo, najgorsze sa osoby ktore na sile probuja udawac kogos kim nie sa, np. Taki przypadek pana x ktory sie wzoruje na panie x1 ale w gruncie rzeczy mowi ze na nikim sie nie wzoruje. Czesto jest teraz mlode osoby sie wzoruja na youtuberach przez co traca sami swoja oryginalna tozsamosc.
Zgłoś
s................s 2018-11-08, 12:13 4
Velture napisał/a:

A mnie powoli zaczynasz Ty wkurwiać z tym swoim przemądrzałym dopierdalaniem się do każdego świeżego usera, co napisze coś nie po Twojej myśli.
Zgłoś
TB303 2018-11-08, 16:02 1
sanctusdiavolos napisał/a:

A mnie powoli zaczynasz Ty wkurwiać z tym swoim przemądrzałym dopierdalaniem się do każdego świeżego usera, co napisze coś nie po Twojej myśli.

Po prostu chce zaruchać i oszukując sam siebie myśli, że Komarecka mu da
Zgłoś
S................i 2018-11-08, 16:22
@up
Chłop przekroczył 30-stkę i teraz rzuca się na młode gąski.
Zgłoś
s................s 2018-11-10, 15:42 1
reCAPTCHA z zaznaczaniem aut i hydrantów, z racji że to głupie skurwysyństwo nie działa poprawnie i trza po kilkanaście razy próbować aż zaskoczy. I jak mam zaznaczać obrazki z dajmy na to samochodami, to takie na których jest 1/4 samochodu też, czy nie? Kurwa, skąd mam wiedzieć, skoro próbuję i tak i tak i zwykle nie działa.

Pierdolonego kretyna kto wymyślił to gówno nabiłbym żywcem na pal i upajałbym się jego cierpieniem patrząc jak kalafiory mu z dupy wyłażą, a on sam krztusi się swoją rzygowiną.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem