Pato zza wschodniej granicy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Pato zza wschodniej granicy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak wlasnie wygladaja powroty rodakow do swoich pokoi na wakacjach all inclusive w egipcie lub turcji - dlatego omijam te kraje
Jak przez Polskę przechodzili to krany znad zlewow / wanien wykrecali.
Jak widać daleko od tamtej pory nie wyewoluowali...
Jak widać daleko od tamtej pory nie wyewoluowali...
Głupia cipa... W domu wpierdol.
Jebany głąb kurwa, i po chuj napierdala tymi drzwiami? Bez litości, kulka w łeb za bycie debilem. Jebie mnie to kim on jest i kogo zna. Za dużo debili panoszy się na ulicy. Dlatego kulka w łeb za idiotyzm
Mam nadzieję że jak koleżka ode mnie z osiedla pociął sobie ścięgna Achillesa.
Jak ta dziewczyna może być z takim patolem?? Po jego zachowaniu widać, że to psychopata i prędzej czy później ona też dostanie z buta
kiedyś jak pracowałem za barem to jeden patol zasnal na kanapie, obudził się wstał chcąc wyjść otworzył mega mocno drzwi, te sie odbiły i jebnęły go w głowę, no a skoro drzwi miały jakiś problem, to to z nimi wyjaśnił
Chciałem napisać coś o internetowych napinaczach, którym żadne drzwi nie są straszne...
Ale szkoda strzępić ozór...
Ale szkoda strzępić ozór...
otomin napisał/a:
Jebany głąb kurwa, i po chuj napierdala tymi drzwiami? Bez litości, kulka w łeb za bycie debilem. Jebie mnie to kim on jest i kogo zna. Za dużo debili panoszy się na ulicy. Dlatego kulka w łeb za idiotyzm
Niezrównoważony psychicznie, który najprawdopodobniej wda się w bójkę i jak wygra to poskacze po głowie lub coś w tym stylu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów