18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
hardfall 2019-08-09, 7:08
haha musiał to zrobić

/me ?
Zgłoś
Dzisiaj 2019-08-09, 7:15 4
tak wlasnie wygladaja powroty rodakow do swoich pokoi na wakacjach all inclusive w egipcie lub turcji - dlatego omijam te kraje
Zgłoś
Hege 2019-08-09, 7:15 14
Jak przez Polskę przechodzili to krany znad zlewow / wanien wykrecali.

Jak widać daleko od tamtej pory nie wyewoluowali...
Zgłoś
bodzio667 2019-08-09, 7:17
Tak wyglądają duże dzieci.

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-08-09, 7:17
Głupia cipa... W domu wpierdol.
Zgłoś
otomin 2019-08-09, 7:45 40
Jebany głąb kurwa, i po chuj napierdala tymi drzwiami? Bez litości, kulka w łeb za bycie debilem. Jebie mnie to kim on jest i kogo zna. Za dużo debili panoszy się na ulicy. Dlatego kulka w łeb za idiotyzm
Zgłoś
garota 2019-08-09, 8:33 2
Mam nadzieję że jak koleżka ode mnie z osiedla pociął sobie ścięgna Achillesa.
Zgłoś
lm65 2019-08-09, 10:31
Jak ta dziewczyna może być z takim patolem?? Po jego zachowaniu widać, że to psychopata i prędzej czy później ona też dostanie z buta
Zgłoś
McQurwa 2019-08-09, 10:43 1
laska ma fajnego faceta
zakonczenie w 00:37 bezcenne

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
botspam 2019-08-09, 11:49 3
Następnym razem drzwi się zastanowią zanim będą stawiać opór

ukryta treść
szukasz czegoś?
Zgłoś
gustav665 2019-08-09, 11:50
kiedyś jak pracowałem za barem to jeden patol zasnal na kanapie, obudził się wstał chcąc wyjść otworzył mega mocno drzwi, te sie odbiły i jebnęły go w głowę, no a skoro drzwi miały jakiś problem, to to z nimi wyjaśnił
Zgłoś
D3Ton 2019-08-09, 12:29
Chciałem napisać coś o internetowych napinaczach, którym żadne drzwi nie są straszne...
Ale szkoda strzępić ozór...

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
Smokw 2019-08-09, 14:13 3
otomin napisał/a:

Jebany głąb kurwa, i po chuj napierdala tymi drzwiami? Bez litości, kulka w łeb za bycie debilem. Jebie mnie to kim on jest i kogo zna. Za dużo debili panoszy się na ulicy. Dlatego kulka w łeb za idiotyzm

Niezrównoważony psychicznie, który najprawdopodobniej wda się w bójkę i jak wygra to poskacze po głowie lub coś w tym stylu.
Zgłoś
Puczysta 2019-08-09, 14:44
To jest ten typ, który jest skurwielem, bierze wszystko siłą, jest tępy jak nie wiem co i jest pierwszy facetem, każdej mądrej laski.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów