18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
repertuaR 2013-06-21, 11:37 1
Kosmici odwiedzili Ziemie zapytać jak Ruskim poszło po G8.

Będą też widoczne w innych miejscach.
Zgłoś
meme18 2013-06-21, 11:42 7
To jest dym z rosyjskiego papierosa

Du ber om förlåtelse på dina bara knän
men det är försent och du får ta ditt straff
Du bryter ihop och lipar som en hora
Dags att ångra ditt livs största misstag
Lifelover - Karma.
Zgłoś
mradamz81 2013-06-21, 11:43 3
Latający wielki plemnik
Zgłoś
pisage 2013-06-21, 11:53 29
Rosja -> blisko do Kazachstanu -> kosmodrom Bajkonur-> start rakiety kosmicznej z satelitą, albo na ISS

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
M................s 2013-06-21, 12:02
schody do nieba, jak sie przyjzec to nawet widać ze ruchome są, luksus !
Zgłoś
Roszp 2013-06-21, 12:18 24
Cytat:

Eksperci?

Obecny!

Cytat:

Co za chujnia?

Tak, to chujnia.
Zgłoś
rozrabiak 2013-06-21, 13:45
Jestem ekspertem, Rosja.
Zgłoś
Herhard 2013-06-21, 17:56
U ruskich wszystko jest możliwe .
Zgłoś
baxter 2013-06-21, 18:16
takie bajery to nie tylko u ruskich były widywane, widziałem filmiki ze stanów i jakichś innych krajów
pisage, start rakiety jak i w locie wg. mnie zupełnie inaczej wyglądają i na pewno nie znikają w jakiejś dziwnej spirali
Zgłoś
pisage 2013-06-21, 18:32
baxter napisał/a:

takie bajery to nie tylko u ruskich były widywane, widziałem filmiki ze stanów i jakichś innych krajów
pisage, start rakiety jak i w locie wg. mnie zupełnie inaczej wyglądają i na pewno nie znikają w jakiejś dziwnej spirali

pod koniec filmiku:

/watch?v=5O5GHfltNDA

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
zjem.cie.92 2013-06-21, 18:50
test rakiety balistycznej cała filozofia
Zgłoś
Fhyzjer 2013-06-21, 19:00
bez grzybni ciężko stwierdzić co to za chujnia :/
Zgłoś
baxter 2013-06-21, 20:20
pisage jedyne podobieństwo z tego linku widzę że jest chmurka czy jak to się tam fachowo nazywa - no a co z resztą ? nie ma niebieskiej poświaty, ani zajebiście jasnego światła i dodatkowo tego czegoś co jest w 1:59 i końcówki tego czegoś w 2:32
Zgłoś
chybeck 2013-06-21, 21:56 3
Na moje oko to wygląda jakby piorun dostał laga.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów