Twardy niczym Biedroń podczas walki gladiatorów
Ociekający testosteronem niczym Jarek z Żoliborza
Ociekający testosteronem niczym Jarek z Żoliborza
Kobiecy niczym Grodzka z Wiejskiej
Więc przestałem celować w nią flarą...
CoJaTamKurwaWiem - internetowy szczekacz, któremu jak mniemam przeszkadza średni wiatr na ulicy powodując wielokrotne upadki tej oto chudzinki. Nie osiągając w życiu nic jak mniemam potrafi kogoś kto może go sobie kupić żeby mu mył kibel językiem porównuje z pizdą . Brawo ty bohaterze !
Robert Biedroń - homoseksualna publiczna osoba która nie kryje się ze swoją orientacją w kraju w którym mentalność i zacofanie jest na porządku dziennym. W kraju w którym prawica szczeka na lewo na prawo, zostaje prezydentem średniej wielkości miasta i zdobywa niezbyt małą popularność odnosząc kolejne sukcesy polityczne.
CoJaTamKurwaWiem - internetowy szczekacz, któremu jak mniemam przeszkadza średni wiatr na ulicy powodując wielokrotne upadki tej oto chudzinki. Nie osiągając w życiu nic jak mniemam potrafi kogoś kto może go sobie kupić żeby mu mył kibel językiem porównuje z pizdą . Brawo ty bohaterze !
Oho... rozgryzles mnie Sherlocku.
PS
Za te kurwa nedzne 12k PLN za prezydentowanie w Slupsku, to bym kurwa, nawet grabkami nie machnął, biedaku.
Te swoje mniemania to sobie wsadź tam, gdzie Śmiszek Biedroniowi a kuku robi.
o widzę że cię szpara między nogami zapiekła.Nie szczekaj tu o pieniążkach bo jestem pewien że mógłbym cię kupić do odśnieżania podwórka
Oho... rozgryzles mnie Sherlocku.
PS
Za te kurwa nedzne 12k PLN za prezydentowanie w Slupsku, to bym kurwa, nawet grabkami nie machnął, biedaku.
Te swoje mniemania to sobie wsadź tam, gdzie Śmiszek Biedroniowi a kuku robi.
Raczej do czegokolwiek bardziej skomplikowanego niż machanie grabiami się nie nadajesz.
@ CoJaTamKurwaWiem
o widzę że cię szpara między nogami zapiekła.Nie szczekaj tu o pieniążkach bo jestem pewien że mógłbym cię kupić do odśnieżania podwórka
No to kurwa jak w pokerze - sprawdzam - pokaz na ile cie stac.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów