📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Żaden z was w sumie nawet nie wie, jak on gada bez zielska, bo na wszystkich filmikach jest ewidentnie zjarany. To tak, jak wy byście odpowiadali najebani alkoholem. Też się gada bzdury, wolno odpowiada itd. No ale raczej nie da rady usłyszeć tego typa na trzeźwo, bo jest uzależniony od zielska. Już teraz to takie pół-warzywo, niedługo bedzie po prostu warzywem.
Słońce, chmurki, wiaterek i THC
chyba nic sie nie stanie jak 30 stracę
chyba nic sie nie stanie jak 30 stracę
Lubię tego kolesia, ale nie chciałbym, aby wygrał, bo nie jest dobrym raperem. Nie oszukujmy się jest pozytywną osobistością, ale nic więcej. Powinien wygrać Korki - zabójcze flow, energia i dość dobre teksty, albo Centrum Strona - Oldschool w czystej formie w eliminacjach mi się nie podobali ale jak ktoś oglądał półfinał i powie, że CS dali słaby występ to jest debilem.
A wszystkie komentarze "ile to on jara,", "umiaru" itp. Chuj Wam do tego. Koleś jest dorosły jak będzie chciał się zbakać to się zbaka.
A wszystkie komentarze "ile to on jara,", "umiaru" itp. Chuj Wam do tego. Koleś jest dorosły jak będzie chciał się zbakać to się zbaka.
Ten cały Korki leci Magikiem i to go dyskwalifikuje u mnie. Niech wymyśli swoje flow.
.edit. literówka.
.edit. literówka.
japierdole, mozg juz przepalony... zal mi 'chlopcow' co sluchaja rapu, fajnych macie przedstawicieli...
Powiem wam że nie wiem skąd sie u was dzieje podział: rap / brudasy. Do tematu zaś: jak można zrobić wywiad z zjaranym typem? ... halucynacja, taka sytuacja...
Co kto lubi... Ale czy istota rapowania ogranicza się do bakania? Żeby nie było - przed chwilą zobaczyłem na YT co chłopaczyna sobie śpiewa.
Chcecie zajebiste flow? Znajdźcie płytę Sorcerer Milesa Davisa, wybierzcie utwór 6 albo 7! Takie kawałki mogą uświadomić dopiero, że np. ten chłopak nie jest wybitnie muzykalny.
Chcecie zajebiste flow? Znajdźcie płytę Sorcerer Milesa Davisa, wybierzcie utwór 6 albo 7! Takie kawałki mogą uświadomić dopiero, że np. ten chłopak nie jest wybitnie muzykalny.
Panowie panowie panowie, półfinał już jest na youtubie i Arab przeszedł dzięki złotej karcie, ja bardzo mocno liczę na Centrum Strona, Korki też spoko, ale jednak Centrum Strona pozamiatała ).
Baka lepsza od alko durnie
podobno CentrumStrona i Korki wygrali ten program . jak dla mnie Centrum rozpierdol totalny, boom bap na kozackim poziomie, ale zamiast Korkiego powinien tam sie znalezc Bonez!
Mówcie dalej biedaczki że marycha nie szkodzi, marycha super, sadzić palić zalegalizować, wystarczy spojrzeć na tego człowieka, który ledwo co kontaktuje.
wszystko jest dla ludzi ale z umiarem.
wszystko jest dla ludzi ale z umiarem.
o gimbaza sie rozgadala dla mnie on powinien wygrac bo jest prawdziwy a nie te inny cwele pseudo gangsta rap z przerośnietym flow niczym wpadajacy klocek do kibla maja hajs na mix i master bo im starzy daja kabonke i wożą sie i udaja TEDEGO wielkie joł bieda na sto pro idzcie w ch00j z takim crapem araba dobrze sie sluchalo bo beka i jaranko dobre prawdziwy chlopak to jest hip hop sluchacie murzynow a oni tylko o tym nawijaja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów