Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gimbaza? Popatrz na wypowiwedzi kolegow wyzej, teraz na swoja. Wyjebales ponad 10 zjebanych emotikon...
Wiadomo, że beka lepsza od alko, tu nie ma co porównywać. Ale mimo całej tej pozytywnej otoczki, gość w moich oczach ewidentnie przegina z paleniem. Wiadomo wszystko jest dla ludzi, i fajnie jest się zbakać w swoim gronie, lecz być ciągle na haju to nie to samo. Szczerze bałbym się tak żyć, lubię się "zagłębiać w sedno sprawy" i fajnie zastanowić się nad jakimś tematem w alternatywny sposób, ale sytuacja, że zaczyna się "każdy" dzień od blanta jest zwykłym okłamywaniem siebie. Bycie ujaranym na pewno nie wiąże się z kontaktowaniem z rzeczywistością, a w życiu chyba właśnie o rzeczywistość chodzi. podobnie jest z grami, ludzie wciąż gadają "ciekawe kiedy gry nie będzie można odróżnić od rzeczywistości?" - nie widzicie co się za tym kryje? Po co, jaki jest sens tworzenia imitacji rzeczywistego świata, skoro ten świat mamy za oknem?
To spojrz sobie na kogos kto przegina z cpaniem alkoholu i sobie porownaj :)peace
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów