📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Trzeba zapłacić za paliwo.
Bez kitu, sam nie wiem co bym zrobił
Gregigregi napisał/a:
Mógłbyś nalać do bagażnika, miałbyś na zapas.
Miałem taką sytuację, ze zablokowany pistolet nie odbił, tylko wyskoczył z baku. Odbił blokadę dopiero jak upadł.
"z baku", tzn. z wlewu rzecz jasna.
"z baku", tzn. z wlewu rzecz jasna.
Gregigregi napisał/a:
Gdzieś na dystrybutorze jest czerwony przycisk EMO, co wyłącza pompę. Ale mało kto wie do czego służy bo nikt o tym nie mówi. A przydałoby się chociaż wspomnieć na kursie prawa jazdy na przykład.
0dbytBiskupa napisał/a:
Gdzieś na dystrybutorze jest czerwony przycisk EMO, co wyłącza pompę. Ale mało kto wie do czego służy bo nikt o tym nie mówi. A przydałoby się chociaż wspomnieć na kursie prawa jazdy na przykład.
jaki guzik EMO, wystarczy zapaloną zapałkę przyłożyć i się wyłączy... tylko minus,że po jakimś czasie.
Kurwa ja bym odjechał ewentualnie spierdalal jakbym miał jakiegoś złota
Gregigregi napisał/a:
na pewno nie wyciągnąć telefon i filmować
Gregigregi napisał/a:
0dbytBiskupa napisał/a:
może nazwiecie mnie głupcem, ale ja bym zaryzykował i włożył pistolet do wlewu paliwa
Bez sensu do baku do bagażnika jak ktoś już sugerował żeby mieć na potem
W cipe mogła wsadzić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów