Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie pokazał metaforycznie, że nikomu nie można wierzyć.
To taki błazen któremu ludzie płacą za pajacowanie... Słuchanie tych debili to katorga, wierzenie w to co mówią to upośledzenie umysłowe.
Tylko ciule z ujemny poczuciem własnej wartości chodzą na takie teatrzyki, bo normalna osoba już dawno by wbiegła na scenę i temu c🤬jowi wyj🤬a w ryj.
Wątpliwym ale jednak plusem pandemii jest fakt, że te bałwany wiedzące jak zarabiać miliony i dzielący się tym z każdym tylko nie ze sobą i cała branża kołczingowców nie ma teraz roboty i nie ogłupia ludzi. Szkoda tylko, że ich koszty utrzymania firmy są stosunkowo niskie i niestety pewnie przetrwają te trudne czasy.

Ale to jakiś kabaret? Bo widać, że ściema i ma cienki bo cienki - ale jednak materac.
Sonal napisał/a:
Ale to jakiś kabaret? Bo widać, że ściema i ma cienki bo cienki - ale jednak materac.
Przyjeb sobie głową w ten "cienki bo cienk materac".
Albo ludzie wierzą w każdy filmik, nawet w najbardziej ewidentny fake, lub kwestionują absolutnie wszystko.
Byle by tylko nie zastanowić się przez moment czy coś może być prawdziwe czy nie. Myślenie naprawdę nie boli.
Taki coach to naciągacz jak ksiądz. P🤬li ściemę i zbiera za to kasę. Tylko idioci słuchają takich pajaców.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie