Słynna kwestia Arnolda zamknięta w realiach Team Fortress 2, jedna z animacji, która nie wymaga od widza doszukiwania się jakiegokolwiek sensu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
4lata temu na woodstocku było stanowisko z energetykami o nazwie "Cocaine". Podwójna dawka tauryny i kofeiny - 64mg na 100ml.
Kogo takie gówno bawi?
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Jak lubię grać w TF2, to takich gówien za cholerę nie trawię..
Dla zainteresowanych: Zapewne zostało to zrobione przy użyciu SFM.
Animacja jest naprawdę marna. Na necie można znaleźć zajebiste filmiki:
remake sceny filmu "A few good men"
,
przesłuchanie z filmu "The dark knight",
znana scena z filmu "Pulp Fiction" - w tym ostatnim zgadzają się nawet ujęcia kamery.
Animacja jest naprawdę marna. Na necie można znaleźć zajebiste filmiki:
remake sceny filmu "A few good men"
,
przesłuchanie z filmu "The dark knight",
znana scena z filmu "Pulp Fiction" - w tym ostatnim zgadzają się nawet ujęcia kamery.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów