Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poligon konto ma zablokowane od dobrych dwóch miesięcy, a co chwilę, ktoś do niego wraca, wspomina go
I tutaj sie potwierdza fakt, że to właśnie tacy ludzie jak Poligon, Fantastico i kilku innych nadawali, lub nadają Sadisticowi pikanterii i kolorytu
Z jednej strony większość ich zawsze krytykowala , a z drugiej strony wyczekiwala na kolejne wpisy i komentarze
Z jednej strony większość ich zawsze krytykowala , a z drugiej strony wyczekiwala na kolejne wpisy i komentarze
Wyjebane mam w poligona i innych półmózgów, którzy szerzą herezję, cofnij sie do pierwszych stron sadola, Dołączyłeś tutaj jako uzytkownik w tym roku i chuja wiesz o sadistiku zatem. Wcześniej materiał był bardziej soczysty, a uzytkownicy kometowali materiał a nie innych jak poligon, loaloa, janlew i inni ćwierćinteligenci. Poprostu najebało się tu Jaśków od pługa oderwanych ,rozwrzeszeczanych gimbazjuszy, (z gimbazy się nie wyrasta, to stan umysłu), i portal szedł merytorycznie na dno dna.
Poligon wróci i wtedy będziecie mieć przejebane
Już tu jest, tylko teraz troluje rodziców (gówniaki i pizdusiowi tatusie etc.)
Wyj***ne mam w poligona i innych półmózgów, którzy szerzą herezję, cofnij sie do pierwszych stron sadola, Dołączyłeś tutaj jako uzytkownik w tym roku i ch*ja wiesz o sadistiku zatem. Wcześniej materiał był bardziej soczysty, a uzytkownicy kometowali materiał a nie innych jak poligon, loaloa, janlew i inni ćwierćinteligenci. Poprostu naj***ło się tu Jaśków od pługa oderwanych ,rozwrzeszeczanych gimbazjuszy, (z gimbazy się nie wyrasta, to stan umysłu), i portal szedł merytorycznie na dno dna.
Już tu jest, tylko teraz troluje rodziców (gówniaki i p*zdusiowi tatusie etc.)
O nie, wyznacznikiem jest data dołączenia do sadola. No cóż za trywializm. To raz, dwa, nie zesraj się, trzy, mnie tam bawił poligon i przyklaskujące mu przydupaski oraz hejterzy spinający majty jak małpa na gumie w tym Ty. Także maśc mogę jedynie polecić
Wszyscy narzekacie na Poligona, wszyscy sie z niego śmiejecie, ale prawda jest taka, że wszyscy za nim tęsknicie
Chyba cie pojebało synek. Tęsknimy to za naszym poławiaczem krabów, trupami, flakami i wypadkami na głównej. Ale co wy tam wiecie napływowe kurwy z kwejków i innych pizdo-stron.
Wszyscy narzekacie na Poligona, wszyscy sie z niego śmiejecie, ale prawda jest taka, że wszyscy za nim tęsknicie
Poligon konto ma zablokowane od dobrych dwóch miesięcy, a co chwilę, ktoś do niego wraca, wspomina go
I tutaj sie potwierdza fakt, że to właśnie tacy ludzie jak Poligon, Fantastico i kilku innych nadawali, lub nadają Sadisticowi pikanterii i kolorytu
Fantastico to akurat wszystkich wkurwiał
Chyba cie pojebało synek. Tęsknimy to za naszym poławiaczem krabów, trupami, flakami i wypadkami na głównej. Ale co wy tam wiecie napływowe kurwy z kwejków i innych pizdo-stron.
Ciekawe na którym morzu teraz opowiada swoje cudowne suchary.
Ehh to były zjebane czasy, aż chciałoby się wrócić
"Doceniamy coś dopiero gdy to stracimy"
John Ruslvet 1921r
To tak jak z Kwaśniewskim i Wałęsą. Wszyscy ich wspominają nie dlatego, że byli świetnymi prezydentami i nadawali Polsce kolorytu. Debil alkoholik i debil konfident. Idealne postaci do suchych żarcików i wspominek. To tak, jakby powiedzieć, że "Jestem Hardkorem" nadawało kolorytu internetowi w Polsce.
O nie, wyznacznikiem jest data dołączenia do sadola. No cóż za trywializm. To raz, dwa, nie zesraj się, trzy, mnie tam bawił poligon i przyklaskujące mu przydupaski oraz hejterzy spinający majty jak małpa na gumie w tym Ty. Także maśc mogę jedynie polecić
No właśnie wrzucając ten obrazek pokazujesz jak bardzo chuja wiesz o sadisticu, pozdrawiam.
Wyjebane mam w poligona i innych półmózgów, którzy szerzą herezję, cofnij sie do pierwszych stron sadola, Dołączyłeś tutaj jako uzytkownik w tym roku i chuja wiesz o sadistiku zatem.
Jak już Kolega wyżej napisał, od kiedy wyznacznikiem jest data założenia konta ?
Żal mi takich przygłupów jak Ty, którzy myślą, że akurat to konto jest czyimś pierwszym kontem , a data jego założenia, to
dokłądnie ta data, kiedy ktoś rozpoczął przygodę z Sadistic
Coś cie strasznie ta wieś boli. Łatwo zgadnąć że przerzucanie gówna nie jest ci obce. Zero szkoły, i dwie lewe ręce co? Dla tego teraz jesteś taki dumny z bycia murzynem i ścierką do naczyń na zachodzie jak loaloa? Dla tego tak plujesz na wieś i Polskę? Bo sobie nie dałeś rady w kraju, w którym nawet Ukry dają radę? Ech żałosny jesteś, no i głupi. Tu masz przykład:
...Wcześniej materiał był bardziej soczysty, a uzytkownicy kometowali materiał a nie innych jak poligon, loaloa, janlew i inni ćwierćinteligenci....
Zarzucasz coś niesłusznie innym, po czy sam dokładnie to robisz. Czysta hipokryzja, jak z tą wsią. Popatrz sobie, jaki kurwa głupi jesteś:
jeszcze kiedyś był taki kretyn jak Bongman czy jakoś tak, żyje jeszcze ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów