Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaka kobieta!? To jest qrwa tucznik!
No jak na standardy amerykańskie, to w ich skali jest "medium"....
Teraz pomyśl, że my im powierzyliśmy całe swoje bezpieczeństwo oddając swoją suwerenność w zamian otrzymując "słowo honoru"
...a to wszystko zaraz po tym jak przestaliśmy wierzyć, że Niemcy chcą dla nas dobrze i odesłaliśmy im rudego
...i zaraz przed tym jak wróciliśmy do Niemców wierząc, że chcą dla nas dobrze i zawołaliśmy po rudego.
Nosz zajebiści jesteśmy
Że niby komu oddaliśmy? Pokręconym babom w stringach i naćpanym czarnuchom, czy jak? A na koniec jakiś bełkot o rudym, którego bez wodki nie razbierjosz.
Nie ruszyłoby mnie to, gdyby nie ilość plusów jakie zbiera ten komentarz, bo świadczy o poziomie umysłowym użytkowników tego portalu. I pomyśleć, że adminowi marzą się dyskusje na poziomie, hehe!
Się śmiejecie, ale ten Fentanyl to już prawdziwa plaga. Chodzi mi o tą samicę i tego czarnego samca. W Polsce też już leżą na drogach.
po wódce leżą.tyś widział ofiary fentanylu deklu.
Za małolata każdy chciał jechać do "Ameryki" i tam zamieszkać, taki raj na ziemi. Teraz to już nawet za kasę nikt by nie chciał tam zamieszkać
Może najpierw tam jedź i sam zobacz. Teraz każdy obejrzy parę filmików z netu i od razu czuje się ekspertem.
Może najpierw tam jedź i sam zobacz. Teraz każdy obejrzy parę filmików z netu i od razu czuje się ekspertem.
Nie czuje się ekspertem, ale różnych filmikow naprawdę jest sporo, jak nie nacpanaych to jakiś czarnych kradnacych na beszczela elektronike w sklepie kończąc na kradzieży paczek od kurierow. Ja wiem ze usa jest duże i każdy stan jest inny ale podejrzewam że w większości dużych miast są takie problemy
Ok, ale w czym problem? Trzy lata z rzędu w USA w wyniku przedawkowania fentanylu umiera ok .100 tys. narkomanów - oni najczęściej nie pracują, kradną, trzeba poświęcić siły i środki na opiekę nad nimi. Pomijając aspekt emocjonalny, to ich śmierć tylko służy społeczeństwu, bo pozbywają się bezproduktywnych jednostek.
Tylko tendencja jest wzrostowa łącznie z złodziejstwem także kurwa z twojej logiki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów