📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ze wujek stalin pozwala im na hamerykanskie szatanskie melodie.... no no no samowolka...
Czy wszystkie wypadki na świecie są w Rosji, czy tylko oni mają kamery w autach?? Widzieliście kiedyś wypadek z Hiszpanii czy z Anglii? Bo ja nie kojarzę.
Meretrix napisał/a:
Czy wszystkie wypadki na świecie są w Rosji, czy tylko oni mają kamery w autach?? Widzieliście kiedyś wypadek z Hiszpanii czy z Anglii? Bo ja nie kojarzę.
Najwięcej jest pokazywanych z Rosiji bo oni głównie montują kamery w swoich samochodach. A wiesz dlaczego ? Bo są u nich kurwy, które wyskakują im specjalnie na maski, po co ? Żeby odszkodowanie wyłudzić. Był nawet chyba materiał na sadolu o tym, ot i masz zagadkę rozwiązana.
Zresztą taka kamerka to dobra sprawa, bo zdarza się, że masz zderzenie z jakimś chujem, ewidentnie z jego winy, ale ten kutas sie wypiera - wtedy ty pokazuejsz nagranie z kamerki i wygrana sprawa.
Oni w Rosji wygrywają prawka w chipsach czy dołączone do butelki wódki?
Jak już wspominał masaj990, spójrzcie na tą parkę pod koniec. Jebańce mała się nie wypierdolą tak pędzą na 'czołówkę' hyhy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów