...i wiadomo, że dla kogoś skończy się to fatalnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Coś tu nie gra. Są ślady butów na śniegu a nie ma śladów cofającej śmieciarki. I trochę dziwnie szybko jedzie do tyłu.
Telefon do szefa: szef podeśle pilnie jednego ładowacza bo niechcący mi się jednego przejechało
Proszę zmienić podkład muzyczny bo nic tylko w łeb se strzelić.
Jeszcze pomachał na dowidzenia
Dejdwazlote napisał/a:
Proszę zmienić podkład muzyczny bo nic tylko w łeb se strzelić.
O kurwa! Drugi raz dzis slysze Nirvane na Sadolu i drugi raz dalbym piwo za sam podklad muzyczny, ale nie jestem pojebany. Ale widze, ze mamy tu zjebow, ktorzy wola nigdy niestarzejace sie diskopolo czy inne rapy. Chuj wam w dupy, czyli tam, gdzie lubicie. Ale nie za gleboko, zebyscie przyjemnosci nie mialy! I wlasnie ze dam piwo za podklad muzyczny!
Znawca_Cipek napisał/a:
O kurwa! Drugi raz dzis slysze Nirvane na Sadolu i drugi raz dalbym piwo za sam podklad muzyczny, ale nie jestem pojebany. Ale widze, ze mamy tu zjebow, ktorzy wola nigdy niestarzejace sie diskopolo czy inne rapy. Chuj wam w dupy, czyli tam, gdzie lubicie. Ale nie za gleboko, zebyscie przyjemnosci nie mialy! I wlasnie ze dam piwo za podklad muzyczny!
Z ciebie to taki znawca cipek jak ze mnie znawca disco polo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów