📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Spierdolił (bo spadł z rampy)
Spierdolił (bo wypadł z widlaka)
Spierdolił (spod przewracającego sie widlaka)
Spierdolił (bo wypadł z widlaka)
Spierdolił (spod przewracającego sie widlaka)
Zachował wszelkie reguły bezpieczeństwa, nie uciekał z widlaka gdy ten spadał.
gdyby miał pasy zapięteeeeee to by mogl ze srodka obserwowac rozwoj sytuacji powinni zamknac to cos za nieprzestrzeganie zasad bhp
pasy nie zapięte...idiota...
Chyba pierwszy raz w życiu widzę taką rampę która nie ma żółto-czarnego pasu ostrzegawczego na skrajni albo choćby nie jest pomalowana na biało... Jak widać - jest to dość przydatny element orientacyjny
Przed jazdą wózkiem jezdniowym należy zorientować się w terenie po którym masz zamiar się poruszać. To jest 3 tonowy sprzęt a nie jakiś paleciak.
bloodwar, jeżeli ktoś potrzebuje malowanej rampy by nie spowodować wypadku to nigdy nie powinien się starać o licencję.
bloodwar, jeżeli ktoś potrzebuje malowanej rampy by nie spowodować wypadku to nigdy nie powinien się starać o licencję.
@jarl_odyniec
Bredzisz człowieku. Jak się w pośpiechu szarości na dwóch poziomach zleją, to takie skutki. A może był nowy w pracy? Albo zmęczony w chuj? A Ty od razu robisz z siebie guru. Malowanie ostrzegawcze działa. Tak jak działa malowanie linii rozdzielających pasy ruchu (np w jednym kierunku), niby niewiele, a różnica ogromna.
Bredzisz człowieku. Jak się w pośpiechu szarości na dwóch poziomach zleją, to takie skutki. A może był nowy w pracy? Albo zmęczony w chuj? A Ty od razu robisz z siebie guru. Malowanie ostrzegawcze działa. Tak jak działa malowanie linii rozdzielających pasy ruchu (np w jednym kierunku), niby niewiele, a różnica ogromna.
@ up jarl_odyniec
Tak jak pisał owiecs, po prostu szarośc mu się zlała i oszukała oczy najlepszą metodą ostrzegawczą czy jakąkolwiek jest wizualizacja
l
Tak jak pisał owiecs, po prostu szarośc mu się zlała i oszukała oczy najlepszą metodą ostrzegawczą czy jakąkolwiek jest wizualizacja
l
Po robocie ręce otrzepał i fajrant
Weźcie pod uwagę, że to chyba w jakimś azjatyckim kraju, a tam przepisy odnośnie oznaczeń mogą być całkiem inne niż w EU.
Ciekawi mnie ilu z tych co się twymądrzają nt przepisów bhp, pracowało kiedykolwiek na innym sprzęcie niż fotel przed ich własnym komputerem? Praktyka wygląda inaczej i nie pierdolcie mi że jest inaczej, bo trochę tematu znam.
Ciekawi mnie ilu z tych co się twymądrzają nt przepisów bhp, pracowało kiedykolwiek na innym sprzęcie niż fotel przed ich własnym komputerem? Praktyka wygląda inaczej i nie pierdolcie mi że jest inaczej, bo trochę tematu znam.
Jak robiłem kurs na widlaka, to jadąc do tyłu obracałem się, żeby widzieć gdzie jadę, ale może jestem popierdolony
owiecs napisał/a:
@jarl_odyniec
Nie bredzę. Wyrażam opinię opartą na logicznym myśleniu i zasadach używania wózków jezdniowych. Nie należy pracować "w pośpiechu". Jak Ci się "szarości zlewają" to skoryguj wzrok zanim wsiądziesz. A jak jesteś "zmęczony w chuj" to idź się wyśpij. Nowy w pracy powinien zachować szczególną ostrożność. Linie są pomocne, zgadzam się, ale wyszkolony i kompetentny operator poradzi sobie bez względu na to czy są czy ich nie ma. A guru nie jestem bo jazda wózkami jezdniowymi to nie jest religia dharmiczna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów