To moja pierwsza "wrzuta" na sadistic.pl. Film przedstawia wizję piekła w połączeniu z podkładem muzycznym zespołu Coil.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:53
Nazwa filmu to Häxan (Czarownice) - niemy film z 1922 roku. Nazwa utworu to First Five Minutes After Violent Death.
bardzo syte i klimatyczne
Dla zainteresowanych:
Kiedyś rozmawiałem z Xsiedzem i pytałem sie jak wyglada piekło, czy diabeł, ogień, lawa itp to prawda czy sciema.. on powiedział, ze piekło to cos zupelnie innego niz jest przedstawiane. temu co jest przedstawiane obecnie jako piekło blizej jest do czyśćca. teoretycznie gorsze niz piekło.. piekło wyglada jak.. nic. pustka. samotność, strach, przeróżne lęki, fobie.. wszystko co najgorsze na swiecie.
Kiedyś rozmawiałem z Xsiedzem i pytałem sie jak wyglada piekło, czy diabeł, ogień, lawa itp to prawda czy sciema.. on powiedział, ze piekło to cos zupelnie innego niz jest przedstawiane. temu co jest przedstawiane obecnie jako piekło blizej jest do czyśćca. teoretycznie gorsze niz piekło.. piekło wyglada jak.. nic. pustka. samotność, strach, przeróżne lęki, fobie.. wszystko co najgorsze na swiecie.
akustycznie napisał/a:
To moja pierwsza "wrzuta" na sadistic.pl
Nie weźmiesz nas na litość ...
Dildo napisał/a:
Dla zainteresowanych:
To tam nawet browara nie ma? o kurwa to ja muszę zacząć żyć po bożemu
Omg... Jak zacząłem czytać Biblię Szatana, bo nagle wszędzie są wrzuty z piekłem, Szatanem itp xD
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów