18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:48
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:53
Coil
akustycznie • 2010-07-18, 12:46
To moja pierwsza "wrzuta" na sadistic.pl. Film przedstawia wizję piekła w połączeniu z podkładem muzycznym zespołu Coil.

Zgłoś
miedziak 2010-07-18, 13:23 1
z jakiego to filmu?
Zgłoś
akustycznie 2010-07-18, 14:32 3
Nazwa filmu to Häxan (Czarownice) - niemy film z 1922 roku. Nazwa utworu to First Five Minutes After Violent Death.
Zgłoś
LWMG 2010-07-19, 21:38 1
A w tym piekle to sadistic będzie?
Zgłoś
dln69 2010-07-19, 21:52
dobry film i dobra muzyka
Zgłoś
orlos2 2010-07-19, 21:54
Zacne
Zgłoś
dziemian05 2010-07-19, 21:56
bardzo syte i klimatyczne
Zgłoś
Dildo 2010-07-19, 21:59 2
Dla zainteresowanych:

Kiedyś rozmawiałem z Xsiedzem i pytałem sie jak wyglada piekło, czy diabeł, ogień, lawa itp to prawda czy sciema.. on powiedział, ze piekło to cos zupelnie innego niz jest przedstawiane. temu co jest przedstawiane obecnie jako piekło blizej jest do czyśćca. teoretycznie gorsze niz piekło.. piekło wyglada jak.. nic. pustka. samotność, strach, przeróżne lęki, fobie.. wszystko co najgorsze na swiecie.
Zgłoś
kąciupała 2010-07-19, 21:59
bardzo ładnie kole-żanka/ga wrzuci-ł/ła
Zgłoś
Sadisticc 2010-07-19, 22:09
akustycznie napisał/a:

To moja pierwsza "wrzuta" na sadistic.pl

Nie weźmiesz nas na litość ...
Zgłoś
Suka_Blyat 2010-07-19, 22:14
Dildo napisał/a:

Dla zainteresowanych:

Kiedyś rozmawiałem z Xsiedzem i pytałem sie jak wyglada piekło, czy diabeł, ogień, lawa itp to prawda czy sciema.. on powiedział, ze piekło to cos zupelnie innego niz jest przedstawiane. temu co jest przedstawiane obecnie jako piekło blizej jest do czyśćca. teoretycznie gorsze niz piekło.. piekło wyglada jak.. nic. pustka. samotność, strach, przeróżne lęki, fobie.. wszystko co najgorsze na swiecie.

To tam nawet browara nie ma? o kurwa to ja muszę zacząć żyć po bożemu
Zgłoś
Black Snake 2010-07-19, 22:23
Omg... Jak zacząłem czytać Biblię Szatana, bo nagle wszędzie są wrzuty z piekłem, Szatanem itp xD

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
kslek 2010-07-19, 22:26
fejk pieklo nie istnieje.

Oo
Zgłoś
trzelpy 2010-07-19, 22:46
o borze co to jest?! co to kurwa jest?!
Zgłoś
kenedy 2010-07-19, 23:00
jak się nazywa ten utwór na samym początku?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów