W termowizji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobra...Ale gdzie to jest zabawne...?
Też mi się tak lufa nagrzewa jak z niej strzelam
przynajmniej wiadomo co ma Admin na biurku obok chusteczek...
misiekman -> "Dobra...Ale gdzie to jest zabawne...?"
A od kiedy Sadistic ma być zabawny?
Chociaż sadystyczne to też nie jest. Ani pouczające.
A od kiedy Sadistic ma być zabawny?
Chociaż sadystyczne to też nie jest. Ani pouczające.
Jak to nie pouczające. Wszystkie dzieci, które to obejrzą będą wiedziały, że lufa się nagrzewa i żeby za nią nie łapać po wywaleniu magazynka
Mój Colt się tak nie grzeje. No może hamulce jak po górach za szybko pośmigam.
M16 ;] Colt Commando to to może się w grach nazywa.
WaszMiso napisał/a:
M16 ;]
Chuj a nie M16... To jakas cywilna wariacja z rodziny M4. Nie napisalem co to dokładnie bo nie wiedzialem, a nie lubie wprowadzać ludzi w błąd...
Cytat:
CAR 15 Colt Commando – odmiana karabinu M16 (jego krótka wersja z składaną kolbą). Odmiana ta była używana przez Armię Stanów Zjednoczonych w czasie konfliktu w Wietnamie.
W Wietnamie nie mieli RIS/RASów, a ten na filmie je ma. Stary CAR-15 ma też stąłą kolbe, na filmie jest składana...
Z 2 strony Colt Commando to najprawdopodbniej potoczne okreslenie calej rodziny i z tąd taki opis filmu... chyba to koniec tematu
wow! nagrzewa się bardziej niż tostery w Mc Shit! a już tym można się chamsko poparzyć...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów